Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En tisdags kväll

Permalink0
Snart börjar Pang i bygget och i en reklampaus tänkte jag ta ur mina linser och sedan göra mig iordning för sängen. Jag är trött, hungrig men mätt på samma gång. Har knappt kunnat hålla ögonen öppna idag, fick lägga mig en timme mitt på dagen och bara blunda. Min hjärna går dock på högvarv och vill ju inte direkt att kroppen ska ligga stilla, men jag lyckas bara inte hålla ögonlocken öppna. Har funderat på om det är linserna som gör det men samtidigt har jag haft detta sedan jag var liten så handlar nog mer om någon näringsbrist eller liknande!
 
Idag lärde jag ut de sista åttorna på danserna för hösten, det enda som jag nu snart måste ta tag i är hiphopens koreografi från våren. Annars är jag som sagt klar, vilket innebär att jag nu inte behöver ta två hela dagar i veckan och sätta av tid för att koreografera.
Idag har jag även bestämt kläder för min tonårsgrupp, vi hade från börjat bestämt typ shorts, ett glansigt linne och en cool jacka men allt "spretade" så åt alla håll med färg och form att jag nästan fick migrän. Nu har jag beställt sex stycken vita enkla klänningar och på torsdag ska vi försöka beställa billiga skjortor. Till detta ska jag senare försöka skaffa lila hair shadows. Det blir nog fint i sin helhet på scenen!
 
Imorgon har jag skitjobbiga ärenden som jag MÅSTE ta tag i, vet inte riktigt vad jag klarar av endast imorgon, får skriva upp och sedan beta av iallafall.
 
 
 
Så god doft ifrån Rituals!
 
Till top