Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fuck This Hell

Permalink0
Idag har jag haft den värsta fysiska smärtan jag har upplevt sedan jag hade blåsor på tungan. Just nu sitter jag och försöker hitta på en belöning när allt detta är över, det är svårt för det känns som om det kommer ta flera dygn och jag vet inte om jag faktiskt står ut. Förutom att jag ser framför mig att jag får tillbaka energi som jag ska ta till vara på så att jag fått tvätta ALLA kläder och ALL textil som jag varit i kontakt med den senaste veckan, så ska jag försöka köpa mig någonting extra. Det här är ett rent helvete, det gör så ont att gråta men jag kan inte hjälpa det, det måste ut.
 
Har varit feberfri hela dagen, fast det inte har känts så alls. Nu har jag tagit Ibumetin och två Alvedon, plus en sömntablett jag väntar på ska kicka in. Ätit litervis med hallonyogurt och "syntetisk" chokladpudding, smärtan kanske är nere på en svagare 8 och mitt system vilar just nu inför kommande tian som lär komma och jag hoppas somna innan!
 
Imorgon är ju en speciell dag, och jag har faktiskt varit ute i god tid, sett fram emot det men nu har jag inte orkat få ihop sista touchen :-(. Får se imorgon om jag kanske klarar av att vira lite papper.
Sedan saknar jag ju en viss herre och önskar att detta kunde skynda på sig lite extra till en tillfriskning!
 
Fuck this HELL! Buenas Noches <3

Det är är vackert tillskillnad från hur jag verkligen ser ut nu, sådana bilder bör man inte publicera!
 

Bara vanligt virus

Permalink0
Läkaren: Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer idag, men kan glädja dig med att hade du varit man hade du varit död *blinkblink*
 
Detta var vad min manliga läkare på vårdcentralen avslutade vårt möte med, och det gjorde ju min dag om något lite bättre.
Det visade sig att jag endast har virus i kroppen men en ganska rejäl virusinfektion. Det som gör ont i halsen är stora blåsor likt de som jag brukar få då och då i munnen. Hade dock svullnad på mandlarna och beläggning (vad det nu är?) så han ville naturligtvis ta ett topstest ner i halsen. Jag varnade sjuksköterskan tidigt hur svår jag är på att bli topsade ner i halsen, att jag har problem bara att borsta tänderna längst in. Men hon var väldigt vänlig och sa att då gör hon detta fort.
Hon tryckte upp mitt huvud i stolen och snabbt och bestämt så var det över, har aldrig varit med om snabbare förlopp. De brukar få testa tre gånger innan något fastnar. Så det var ju skönt.
 
Jag hade ju hellre hoppats på en bakterie så man kunde få medicin och utrota skiten, men som vanligt så får min "superkropp" endast små enkla beskymmer.
Den här läkaren hade tydligen haft dessa blåsor då han själv beskrev hur smärtsamma dem är, han skrev även ut någon receptbelagd munskölj som tydligen ska förlama hela munnen och halsen. Detta tar jag dock bara om jag verkligen inte får i mig mat och dryck. Än så länge trycker jag ner "Jacky" chokladpuddingar, det är som gele som bara glider ner och lenar halsen. Köpte även Piggelin glassar men det gör alldeles för ont!
 
Dessutom blev jag rekommenderad att inte bara "knapra" Ibumetin upp till 9 tabletter om dagen utan jag kunde även ta Alvedon varvat, upp till 8 tabletter. Tycker väl det låter helt crazy med så mycket tabletter men har en utbildad doktor sagt att det går så vet jag. Antagligen för att försöka smärtlindra halsen (och hålla febern nere) extra, vettetusan om han hade rekommenderat den dosen vid andra halsproblem....
 
Har faktiskt inte varit ett fan utav min vårdcentral tidigare och inte känt mig välkommen där alls, som om jag bara stör och tar upp deras tid, massa gamla gubbar som jobbade där tidigare som bara grymtade! Men detta besök var fantastiskt från början till slut. Satt nästan och grät i väntrummet i väntan på provsvaren. Läkaren frågade om jag behövde en sjukskrivning men jag sa att jag redan var helt sjukskriven och han frågade om jag ville berätta men behövde inte. Sa bara att det var psykiskt och då sa han att usch då är det inte kul att få detta ovanpå! Så himla gulligt!!
 
En vecka till trodde läkaren att detta skulle pågå, så nästa helg DÅ får det banne mig hända något!
 
Osminkat monster, kunde inte bry mig mindre idag!
 
Skulle köpt på mig ett dussin fyrpack utav Jacky, redan slut!!
 

"Virgin Mojito"

Permalink0
Min feber har varit betydligt lägre idag och en kort stund var tempen nere på 37,3, men allt eftersom dagen gått har den höjts till 37,9 och nu 38,5. Igår kväll hade jag 39,2 och låg och frös, men det var nog toppen på detta feberhelvete. Fast huvudet har varit bättre idag och jag har både tvättat håret, fått i mina linser och tagit en promenad till närmsta affär för att köpa mat och medikamenten. Eftersom min hals nu är det jobbigaste så var det väldigt skönt att få köpt Twister glassar, hallelujah alltså! Fast jag har svårt att svälja till och med glass, vatten och dryck tvingar jag ner med sugrör.
 
Jag hoppas allt detta snart ska vara över, jag har andra saker jag vill göra än att ligga hemma och se på serier och ha ont i hela kroppen.
Lagade mat idag, köttbullar och spagetti, a la Lady & Lufsen, men fick inte ner så mycket. Funderar på om detta virus inte har legat latent länge i min kropp och har varit det som gjort att jag tappat matlusten den senaste tiden.
Det är ju bra att man inte får i sig så mycket kalorier men jag börjar tappa muskler och istället har jag bara fett över hela kroppen, mycket obehagligt! Jag går liksom inte ner i vikt ändå.
 
Har under dessa dagar även missat klubbdagarna på The Body Shop som jag hade tänkt besöka för att lukta på deras nya serie "Virgin Mojito", något jag får ta igen om jag har tur till helgen.
 
MyOwnVM
Ser så fräscht ut, sedan om det är något man vill ha på kroppen får man väl se.
 
Till top