Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Birthday Girl!

Permalink1
Jag såg dig inte födas, men jag minns första gången jag såg dig på stora parkeringen på Torp.
Du hade åkt långa vägen ifrån Norge, liten med stora nyfikna ögon. Din uppfödare tog ur dig ur transportburen och jag fick panik att de tog ut dig där jag tyckte det var mitt i trafiken!
Du kom hem hit endast några månader gammal, och det första du upptäckte var din egen spegelbild ute i hallen som du snabbt reste ragg mot.
Du är så full i bus och det går nog aldrig att uppfostra dig då du gör precis som du vill, att du alltid kommer att vara som ett trotsigt barn eller rebellisk tonåring är del utav din charm.
Du är den som gör att det händer saker i mitt liv och det blir sällan tråkigt så länge du är vid min sida.
Dina snarkningar stör mig aldrig, då de bara gör mig mer medveten om att du finns där och att du lever!
 
Nu hoppas jag på minst sex långa år till med dig (gärna flera of course!). Du är BÄST!
 
 

Tights & Sneakers

Permalink0
Minna har nog varit understimulerad idag, matte har varit borta nio timmar och under den tiden måste hon sovit ut för att ha ork att busa så mycket som hon gjort denna kväll!
Hon kom och väckte mig klockan 07.06, två timmar innan alarmet var satt. Efter det klarade jag av att ligga kvar en tre kvart innan jag ändå var tvungen att gå upp för ett toalett besök.
Ingen jympa var inplanerad idag, istället unnade jag mig en dag ute på Torp. På min köplista stod långa, helsvarta träningstights och cykelbyxor högst upp. Tightsen hittade jag inne på Stadium, ett par helsvarta för 249:- och sedan ett par svarta med vit text på sidan utav benet, de skulle kosta 199:- men i kassan fick jag veta att de var nedsänkta till 100:- jämnt. Så det var ett riktigt fynd, nu ska folket på jympan slippa se mina så osexigt, orakade ben i mina trekvartslånga tights.
 
Efter ett tag stötte jag på min mormor och gick sedan resten utav min shoppingtur med henne.
En annan sak som var budgeterad denna månad var sneakers, men det fick hon ju förra månaden tänker ni, ja men nu var det utomhus sneakers som behövdes (inte för att jag förstår varför jag måste förtydliga för vissa, men tydligen behövs detta!). Fick skjuts till Överby och SkoPunkten där jag skulle köpa exakt likadana som jag nu har fast de läcker in och är trasiga, men min storlek var slut. Skulle även köpa ett par liknande, vita fast med högre skaft, och dem fanns iallafall i supersköna 38:or. Men nu är det ju så att är man på SkoPunkten är det väldigt svårt att inte köra på deras erbjudande "köp 2, ett par halva priset" så med hjälp utav min mor blev det ett par snekers vita med lite färg. Så får jag komplettera med vita och lägre skaft lite längre framöver.
 
När vi var i Trollhättan passade vi även på att besöka min absolut favoritaffär alla kategorier, eller JAG gjorde ett besök de andra drog till blomsteraffären brevid (konstiga människor :-P) nämligen JunkYard. Alltså hade jag haft pengar hade jag nog inte kunnat lämna den butiken på timmar, den är bättre än Monki och H&M tillsammans!
Där hittade jag iallafall två set med sport-toppar och trosor, svart/vita, har tänkt att beställa dem från nätet men då kostar ju frakt och faktura som jag oftast väljer så detta var bra. Seten påminner lite om Calvin Kleins kända underkläder men är så mycket billigare!
 
LiteSaker
Tvålpumpen från Åhlens tänkte jag ha bodylotion och ståendes på mitt sminkbord.
Har ni testat doftljusen ifrån WoodWick? När man tänder dem sprakar de som en
brasa och har många timmars brinntid. Många sköna dofter och är just nu populära i
många länder, har sett många tv-serier där WoodWick syns i bild!
 

God Kväll

Permalink0
" I close my eyes and count to ten,
I realise that I can breath, that I can breath again..."
 
"I’ve been to hell and back again
I’ve opened doors I know I never should have opened..."
 
Dessa rader spelas och framför allt sjungs flitigt här hemma för mig själv, I´m stuck kan man lugnt säga! Det är för nuvarande allmänbildning att veta vilken låt raderna tillhör, annars får man googla!
Idag har jag varit iväg och jympat med massa tanter, och idag var det ingen speed på folket alls, förra veckan blev jag lite förvånad över att så många kunde "racea" så snabbt, de höll på att nästan klättra över mig för att ta sig fram, och idag stendött.
Efteråt åkte jag till danssalen, koreograferade och sedan städade, kändes skönt när det var gjort och man kunde ta bussen hem till Minnisen igen.
 
Minna har aldrig varit så galen i varken blötmat eller kattgodis, ibland när hon inte fått kattgodis på månader kan hon få lite ding på det vid något tillfälle men sedan bara går hon. Nu har jag bytat blötmat till den exlusiva Sheba, började med kyckling finess mousse, men sedan också kalv och hon slickar rent fatet och sedan vill hon ha mer!! :-O!! Heltgalen är hon iallafall.
 
Imorgon väntar samtal på sjukhus, det måste till en förändring, får se om jag klarar av att ta upp allt. Det har varit jävliga två kvällar i rad då man inte pallar detta med. Jag måste hålla tills mina kurser slutar, men det är en hel veckas lov och den kan jag kanske få utlopp för demonerna inom mig!
 
 
Till top