Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Mat mat mat i denna bloggen, nej ni har inte kommit fel...

Permalink0
himla stressad jag var i morses, tanken var att äta rostade mackor med ägg men inte hann man med det inte! Det fick bli två tunna knäckemackor med ett ägg på istället.
Varit på stege1 och fick fixa frukosten där också, avancerande saker som sill, gröt och massa juliga saker.
Det var stress, stress från det att alarmet ringde. Att hinna med att tvätta håret, hitta röda kläder, sminka lite extra och ordna gårdagens frisyr med två inbakadeflätor.
 
Sedan har det gått i ett, jag tog en längre promenad hem än vad jag behöver men stannade inte till i stan. Kom hem och började laga mat. Det blev majskyckling, champinjoner, böngroddar, fiberpasta i massa färg och sedan toppade jag det med små tomater. Det var så himla gott!!
Sedan blev det en promenad på en timme, jag fick värsta blodsockerfallet efter cirka halva vägen. Benen var som spagetti och hjärtat slog så hårt. Ställe mig på Stranpromenaden och bara stod stilla en stund innan jag kunde fortsätta.
 
Hemma testade jag en ny nötbars Pumpafrö och Honung den gick att äta, fast jag åt Quinoa och Hallon igår och den var ännu godare. Avslutade dagen med att göra en stor fruktsallad med äpple, banan, apelsin och kiwi.
 
Imorgon är det tvättdag, jag hoppas kunna köra två tvättar samtidigt så blir jag klar snabbt. Har en del ärenden som jag vill få gjort inte allt för sent på dagen imorgon...
Det är dags att gå och lägga sig, jag har slagit in alla julklappar nu, så att jag imrogon kan kocentrera mig på julskinkan och uppesittarkvällen!
Någon som gillar att tvätta får gärna höra av er!!!
 
Från Friggs Glutenfria!
 
Mums!!!
 
 
Till top