Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Det är torsdag, say no more...

Permalink0
Alltså denna dagen, det är en så typisk torsdag, och som ni vet avskyr jag torsdagar. Dock har jag gått runt och trott att det är fredag av någon anledning. Vaknade utav alarmet 06.00 låg och drog mig till klockan 06.45 då jag inte behövde tvätta håret, somnade dock inte om under den trekvarten utan låg istället och undrade varför i herrans namn jag ställde alarmet på klockan 06.00 när jag inte skulle tvätta håret och behövde inte vara klar innan 07.45...
Minna kom och myste och jag valde att se det positiva i att det nog är nyttigt att träna sig på att vakna tidigt på morgonen och det faktiskt är mysigt med en mysstund med Minnisen.
 
Hade en tid på sjukhuset klockan 08.15, en kvart sent stack hon ut huvudet och bjöd in mig till sitt rum. Hon sa inte ursäkta eller något, vilket jag ibland kan tycka är skönt då jag inte klarar av människor som ursäktar sig 52 gånger, men jag undrade lite om hon kanske hade tagit miste på tiden och trodde vi skulle ses 08.30??
Jaja en kvart är väl gränsen för vad som ändå är acceptabelt, hon brukar inte vara sen mer än två minuter så jag lät det passera.
 
Efter samtalet begav jag mig till, jag vet inte vad jag ska kalla det men "dagträningen" som jag nu har fyra dagar i veckan, den ligger på andra sidan stan om sjukhuset så det blev en rejäl promenad. Inte så farligt egentligen, nu när man inte behöver halka sig fram, men jag märker att jag fortfarande är slemmig i halsen och har lite svårt att andas vid längre promenader.
Väl på plats ska jag hoppa in i gruppen som redan har börjat och tar av mig skorna, vad upptäcker man då!? Jo då har jag tagit fel skor imorses!! OCH gått runt med dem i över tre timmar! Jag har lyckas ta mina vita Nike skor som jag endast får använda inomhus!!!!!! Ja det finns inte tillräckligt med utropstecken för att beskriva vad trött jag blir på mig själv.
Det positiva i det här då? Kan det vara att det kunde varit värre, jag kunde ha blivit så förvirrad att jag inte ens tog på mig några skor imorses när jag lämnade lägenheten??
 
När jag kom hem idag efter en massa långa promenader var jag så slemmig i halsen att jag hostade så jag kissade på mig. På riktigt alltså, har aldrig varit med på maken. Vad händer? Börjar man bli så gammal att man inte ens ser skillnad på skor och kissar på sig? Eller ska man helt enkelt skylla på att det är torsdag, denna helvetesdag som alltid ska dyka upp i varje vecka!
 
Jaja, nu är det precis en vecka kvar till julafton. Imorgon får jag pengar då ska det inhandlas linser och Bingolotter. På julklappsfronten har jag inhandlat tre klappar, har väl tre typ kvar. Sedan har jag fått det fina förtroendet att handla lite klappar till ett julklappsspel, har väl lite lagom panik inför det. Det jag behöver är tiiiiiiiid, att julafton ligger på en torsdag och att man har aktiviteter till onsdag är ingen bra grej. Jag tycker att man ska vara ledig oavsett om man jobbar, går i skolan eller har andra aktiviteter två dagar innan julafton! Ja man kan ju inte vara ledig om man jobbar inom handeln då för då kan jag inte handla mina klappar! :-P Fast jag jobbade gärna till och med på julafton när jag jobbade inom handeln, det var faktiskt mysigt, och riktigt bra cash!
Rutiga skjortor just nu alltså!
 
Till top