Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

9:e December 2015

Permalink0
En precis vecka har nu gått som jag legat hemma i en väldans hosta. Inte bara det, det var feber fyra dagar i början, huvudvärk, lite snor, rinniga ögon och sedan har jag tappat rösten totalt. Jag har mestdels levt på vaniljglass med skivade bananer och hostmedicin, och stora mängder vatten!
Detta betydde att jag missade mina elevers dansuppvisning i helgen, fast om man ser på mina tolv år som ledare och aldrig missat en uppvisning så är det kanske inte så farligt. Bara otroligt tråkigt.
 
Idag lyckades jag ändå följa med till Torp och få handla mat, riktig mat alltså. Har varit ganska illamående de senaste dagarna när det kommer till mat, bara tankar på mat har vänt upp och ner på magen. Men idag lyckades jag ändå köpa hem lax, majskyckling, tortelini och pizzabottnar.
På vägen hem blev jag bjuden på namnsdagsmat i form utav My Wok och efterrätt chokladmousse. Min mamma fick dock lägga ordern då jag inte skulle kunnat gjort mig förstådd med små viskningar.
 
Jag har en hel del att ta hand om egentligen, inget som var akut men om jag ska fortsätta vara utan röst en vecka till kommer det bli akut. Bara det här med att räkningen för boendestödet går ut nästa vecka och jag har inte fått bekräftan på att de ska makulera den. De skulle höra av sig förra veckan då jag skulle få besked men nej, nada, och imorgon är det torsdag DENNA veckan. Jag förstår mig inte på myndigheter, tänk om jag kunde skicka räkningar hur som helst när dem inte sköter sig! Hur hade det kanske sett ut i den produktionen då istället??
Ringa och beställa medicin är ett annat problem som dykt upp, att beställa linser ett tredje. Jag får börja skriva på telefonen och skicka fram meddelande för vad jag vill. På fredag tänkte jag hänga på låset på Kicks för att köpa min foundation för halva priset, men jag behöver råd om vilken nyans och för det kan ju vara bra att ha en röst för att fråga.
 
Nej, hela detta året kommer jag minnas som de fysiska sjukdomarnas år, migrän, magsjuka, munsår, blåsor, förkylningar och massa feber, någonting varje månad. Har aldrig varit med om maken tidigare år.
Nu ska jag hålla tummarna för att jag vaknar imorgon och ett mirakel har trollat fram min röst och bort denna jobbiga hosta!
 
Min mat de senaste dagarna.
 
Min 10-12års grupp.
 
Min vuxengrupp i Streetdance körde på krigsmålning.
 
Detta är ett utav mina favoritkort genom alla tider tror jag! Min 12-14års grupp.
 
Utav min tonårsgrupp fick jag två produkter från TheBodyShop, den nya juldoften "Frosted Plum" i shimmer lotion och en handkräm i förra årets (och tillbaka även denna jul) doft "Glazed Apple".
 
Till top