Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

3 saker på min önskelista

Permalink0
Nu anser jag mig väl vara någorlunda frisk, har en hosta som låter vedervärdig och att dömma utav alla jag pratat med eller stött på så låter min röst likaså. Jag tycker jag låter väldigt charmerande bara! Nej men min röst låter ju krasslig, jag jämnför mig ju bara med hur jag var för några dagar sedan då jag inte kunde prata ett ord, och jämfört med det låter jag ju frisk som en nötkärna!
 
Varit en snabbis på Torp idag, handlat två julklappar och investerat i julkort. Sedan köpte jag grillade kycklingklubbor som jag brukar när jag lyckas ta mig till Coop, dock får det blir det till kvällsmat då jag hade igår varit duktig och kommit ihåg att ta upp lax. Så idag har jag ätit två laxbitar och en glutenfri citronmuffins.
Läste att de ska lägga ner Rut&Circle på Torp sista december, vilket jag tycker är tragiskt. Var där inne idag då jag letade efter en röd julklänning. Provade en men jag varit inte så nöjd över passformen, provade även en fejkpäls som hade varit nice ihop med ett par lagom baggyjeans och en vit bas t-shirt. 
 
Det är inte ens två veckor kvar till jul och jag känner mig stressad på många plan, det är för jobbigt att ens tänka på. Hade på riktigt viljat vara en björn som nu gick i ide och inte kommit fram förrän tidigast mars kanske till och med april.
 
Tre saker jag har på min önskelista:
1.
Dessa två lite mindre målarböcker önskar jag mig, de hittade jag inne på Böcker&Blad 99:- styck.
 
2.
Svårt att få kameran att fånga färgen men dessa små bollar är i ljusrosa och lila och någon cremefärgad färg, och går på batterier 79:- inne på Nille.
 
3.
Ariana Grandes parfym tittade jag på inne på Kicks 30ml för 345-349:-.
 
Superskön vinröd/svart pälsjacka. (alltså jag har väldigt röda ögon och sedan såg jag att min näsa såg ut som en "Rudolph-näsa" men jag har inte tullat på hallondrickan jag lovar!!)
 
Här har vi en "lyxis" vill jag säga!
 
Till top