Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

20:e December 2015

Permalink1
Jag orkar inte skriva så mycket, men jag hade lite bilder ifrån helgen som jag ville lägga ut så några rader kanske man kan få ner.
Idag har jag endast legat i mörker och halva dagen har jag suttit och kollat på en youtuber. Har haft ångest och även lite smått katastroftankar. Antagligen därför man bara försöker koncentrera sig på något annat, gå in i en annan värld, någon annans värld helt enkelt.
Har varit hungrig på kött som jag alltid är efter en dag som lördag när jag äter mycket godis. Jag har inget direkt hemma allt är isåfall fryst och jag orkar inte ta upp och vänta för att sedan också tillaga. Har ätit riskakor med cheddarsmak och ost på, sedan kom jag på att jag hade två apelsiner som var väldigt söta och goda.
 
Började med en medicinering två dagar men sedan har det varit två dagar då jag inte tagit den då jag har druckit alkohol, och ikväll vet jag inte. Mina såkallade katastroftankar ställer till det att jag inte riktigt ser värdet i att ta medicin. Jag ser risker med att gå upp i vikt och en tom plånbok då den kostar väldigt mycket i månaden. Dessutom tror jag ju inte på skiten! Jag sa mest okej för att min läkare och samtalskontakt skulle (ursäkta men...) hålla käften.
 
mycket som far runt i mitt huvud och jag märker att om jag hade haft samtalskontakt en, eller ännu bättre två gånger i veckan, istället för som nu en gång varannan (om jag har tur) vecka så hade mycket kunnat komma ur mitt huvud och bli sagt för att jag sedan ska kunna släppa en del.
Jag är inne i en sådan period då jag inte riktigt kan skriva av mig, som säkert märks även här. Sedan är det ju alltid bättre när man har en person som lyssnar, en person som ställer relevanta frågor och som kanske håller en kvar på jorden.
 
Det blev några rader iallafall, jag vet inte hur jag ska kunna gå och lägga mig. Mår illa, är trött men inte sömnig, hungrig, sugen, ångest och bara allmänt pessimistisk.
 
Glitter hade 30% på allt och jag hade bonuskort där och för det kunde jag få två armband och ett par örhängen. Sedan hade jag både bonuspengar och presentkort på TheBodyShop och jag hittade ett läppstift och en läppenna.
 
Två armband ifrån Glitter.
 
Matchande örhängen till mina armband också från Glitter.
 
Fick en julig blomma som jag fått. Diggar tomteflickans flätor!
 
Iphone5 fodral, köpte jag för halva priset på Hemmakväll 40:-.
 
Läppstiftet och även läppennan som är på bilden högst upp ifrån TheBodyhop.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vilken medicin fick du?

Svar: Valdoxan var det jag fick.
Nanna

Till top