Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

1a December 2015

Permalink0
Idag hade jag ställt klockan på 07.10 då jag har som tradition att vakna och se på julkalendern det första jag gör på morgonen. Fast förra året var den så värdelös att jag orkade inte titta, i år kan det bli så att den är lika värdelös, men jag har som regel att ge den minst ett avsnitt till, helst några fler. Som någon journalist skrev att som program i sig är den inte i år dålig men som julkalender vette tusan! Jag håller med jag vill ha mer koppling till jul och den ska vara lite mysig, spännande och helst lite humor så att även vuxna kan se den. Min favorit som jag just nu kommer ihåg genom tiderna är utan tvekan "Sunes jul".
 
Hade ställt ett andra larm cirka 08.30 så jag kunde somna om en timme till, det blev inte riktigt så, Minna kom upp och myste i omgångar och jag kollade på The Nanny. Sedan blundade jag väl 20-30 minuter innan jag bestämde mig för att gå upp. Trött var jag men det var ingen idé att somna om på ett djupare plan. Klockan 10.00 skulle jag vara på sjukhuset för samtal. Helt fruktansvärt meningslösa samtal tycker jag, ger mig inte alls någonting, håller mest kontakten för att kunna få medicin och andra tider. Och självklart glömde jag idag att be om nya mediciner så det blev dubbelt meningslöst...
 
Innan jag gick hela vägen hem köpte jag och laddade på mitt busskort, har varit snål nu de senaste veckorna och inte åkt mer än till dansen, för att spara helt enkelt. Igår fick jag skjuts hem utav en snäll (vuxen) elev och idag fick jag skjuts utav snälla Bosse. Hade lite scenkläder som några elever bad mig ta hand om då de inte riktigt litade på att de skulle komma ihåg att ta med allt på lördag. Nu ligger det istället på mitt bord att komma ihåg!! Men i allra värsta scenario så kan jag springa hem på cirka 20 minuter och hämta eventuellt glömda kläder.
 
Imorgon ska jag lämna in en lista på kontoret och försöka ringa ett samtal om bland annat logerna och om nötförbud på lördag. Funderar på om det blir Torp imorgon för att kolla upp ett par speciella tofsar som en grupp ville ha.
På torsdag är det lite fullt upp, medans fredagen just nu ser lugnare ut. Lördagen kommer ju att bli helt galen både positivt och negativt, lite kaos helt enkelt.
 
Minnisen firade 1a december med mys på kuddarna i soffan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top