Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Värdelöst och sedan lite make-up

Permalink0
Så var söndag och helgen snart förbi, tycker konstigt nog dagarna går fort. Kvällarna är så mystiskt lättare än mornarna och förmiddagarna. Sitter och spelar patiens samtidigt som jag dagdrömmer mig bort på kvällarna och plötsligt är klockan efter 22 och jag kan ta en sömntablett, efter en halvtimme blir man lullig, ibland snabbare och man kan gå och lägga sig.
På morgonen mår jag psykiskt dåligt, vill inte gå upp och önskar jag bara kunde sova bort hela dagen och helst hela livet. Jag hade ju kunnat sitta och spela patiens och vara i min egna värld, den värld jag kan acceptera att leva i, hela dagarna men min rygg värker och jag har svårt att sitta stilla. Det hade underlättat min ångest, min ångest över att jag måste existera i ER värld. För den är inte min, jag hör inte hemma här, inte någonstans, vart jag än kommer så hör jag inte hemma, passar inte in.
 
Veckan som kommer är värdelös och bara en väntan på nästa. För veckan därpå är det två sjukhusbesök som väntar och även en "lönings-dag". 
Rullar inte upp mina persienner, vill inte släppa in ljus, men brukar ta mig ut en promenad om dagen på en kvart, mest för att köpa min drog "herr socker". Fast idag bestämde jag mig för att köpa pizzabottnar och ingridienser för att göra pizza. Inte socker men ack så onyttigt ändå.
 
Imorgon är det dags för nya linser yay! Och nu ska jag ta min efterlängtade sömntablett och gå in i drömmarnas värld!
 
NewMakeUp
H&M reade ut mycket utav sitt smink i affärerna i våras och nu i sommaren anledningen gissar jag på är att de nu lanserar en ny design, och jag läste även i våras att de har förbättrat mycket utav deras make-up produkter. Det är ju billigt smink (om man jämnför med annat) men om man är som mig och man vill prova ja typ ALLT, så blir det inte billigt. Kanske får börja med något nagellack (när jag inte bitit ner mina naglar, regeln ju!) Kanske läppstift för det använder jag dagligen när jag går ut.
Det vita läppstiftet längst ner till vänster är en lip primer och sådana är riktigt bra om de fungerar!
Det finns mycket mer färger och produkter på deras hemsida, ovan är ett axplock utav mina favoriter!
 
Till top