Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Trött start på veckan

Permalink0
Precis som förra måndagen har jag legat och haft väldigt ont i magen, fick till och med ta mig en powernap på tre timmar mitt på dagen för att jag inte stod ut.
När jag vaknade utav alarmet klockan 08.00 i morses kände jag nästan direkt att idag var ingen bra dag. Försökte dock trotsa detta och tog mig upp en kvart senare för att göra mig iordning och dra på mig träningskläderna. Efter två riskakor och lite melon till frukost kom jag mig iväg på den 40 minuters långa promenaden mot Friskis. Det var oerhört trögt och flera gånger tänkte jag vända om, men fram kom jag. Första steget inne i pelarsalen var bland det segaste någonsin, det gick inte att böja på knäna och armarna kom inte ovanför navelshöjd utan att jag fick ta i så jag sprack.
 
något sätt körde jag ändå drygt en halvtimme, tills styrkan var över sedan försökte jag diskret ta mig ut och gick till den tidigare bussen hem.
Imorgon ska jag vara på sjukhuset på samtal klockan 08.00, ingen aning om hur men vi får se, behöver dessutom tvätta håret så alarmet står på 06.00. Det ska tydligen regna hela dagen lång imorgon vilket betyder att man måste ha klumpskor som jag hatar.
 
Känner att denna veckan kommer inte bli någon höjdare trots att man har en del roligare saker man borde se fram emot i slutet utav veckan. Men förstår inte hur jag ska fysiskt orka. Koreografering, städning, målning och sedan måste jag få storhandlat (ska bara trolla med knäna lite först).
 
 
 
 
 
Till top