Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Sällskap på vägen

Permalink0
Idag lyckades jag efter en mycket seg start ta mig ut vid 12.00 på långpromenad. Det såg riktigt varmt ut men jag tänkte tar jag mina trekvarts tights och endast ett linne blir det nog bra ändå. När jag tagit mig upp för mördarbacken numero uno och förbi Emmaus kom det en söt katt emot mig. Jag vet inte om det var en raggdoll eller en birma, men precis en sådan var på tapeten att köpa efter Alfa dog. Nu råkade jag istället få världens sötaste katt istället men men... Hen var så kelig och ville absolut inte att jag skulle gå ifrån den, och jag kunde inte lämna den utan ville ju nästan bara ta med hen hem! Konstigt att en sådan välvårdad katt gick lös utomhus, speciellt vid en sådan klurig backe och väg. Fast man vet ju aldrig den kanske hade rymt?
 
Innan jag power walkade sista biten hem gick jag in på ICA för att köpa Minnisens favorit kattmat, den finns varken på Willys eller Tempo så man passar på när man har vägarna förbi ICA. Idag hade de även erbjudande på rosor och det var längesedan jag fick eller köpte själv blommor, det blev tio vita rosor som nu står på mitt sminkbord.
 
När jag kom hem och återhämtat mig lite med vätska satte jag igång med att försöka hitta en hiphop låt till min vuxengrupp. Just nu känner jag mig mer jazzig än street och har stora problem med att få rätt feeling, MEN jag tror jag kan ha hittat en låt nämligen The Weeknd med låten "Can´t Feel My Face". Vi får väl se om det är den som spelas i slutet på första lektionen den 15e september.
 
 
 
Den rullade runt som en galning på marken, och jag kunde till och med klappa på magen som många katter inte brukar tillåta annars.
 
Kliade lite i örat.
 
Det gick inte att få en face bild då den alltid kom för nära mig och strök sig mot mig eller tittade ner.
 
Idag köpte jag billiga vita rosor ICA :-D.
 
Till top