Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Onsdag 12/8 2015

Permalink0
Idag har jag lyckats göra en hel del, väcktes utav sms från postnord som ville meddela att ett "brev" var på väg till mig halv åtta på morgonen. Ehh, kan de inte istället meddela när "brevet" faktiskt är framme, alternativt störa mig mitt på dagen istället?? Försökte somna om men det var extremt ljust i rummet, började tro att jag dragit upp persiennen, men insåg till mig glädje idag att det var bara en extra solig morgon. Minna kom på stört när hon insåg att matte öppnat ena ögonlocket så det blev lite morgonmys. 
 
Det blev en egengjord smoothie på hallonyoghurt, frysta hallon, en banan och en halv avokado. Sedan hällde jag upp i ett utav mina nya IKEAglas, klippte av ett sugrör så det skulle passa, tog mitt skrivblock/dagbok och satte mig på balkongen. Tog inte med mig Minna då jag ville sitta och skriva lite utan att behöva ha minst ett öga på vad hon hittar på. Men det tog bara fem minuter så hörde jag höga mjau och en lång tass som stack ut genom den lilla springan genom balkongdörren och jag visste att det var ju bara att gå in och sätta på kattselen! 
 
Efter en svettig stund gick vi båda in igen och jag lyckades faktisk koreografera inför hösten, både "huvud-dansen" till jazzen och även en "flatback" övning är nästan klar. Har fått ett nytt jobbuppdrag inför hösten, vet inte så mycket om det än, men risken är stor att jag inte får så mycket där jag nu är, och kan på så vis ta något annat. Man får jobba några få timmar när man är sjukskriven men det är bara några få timmar.
Har haft fruktansvärd ångest (som vanligt) inför kursstarterna, det är svårt för utåt sett måste jag verka positiv och sälja in både mig själv och kurserna. Och inombords håller man på att gå sönder och vill inget hellre än att det ska bli december då allt bara är över.
 
Varit på stan ätit och fikat i tre timmar, ja jag har inte ätit under hela den tiden, mest suttit och snackat.
När jag kom hem vid 19.30 tiden kände jag för en promenad, kanske för att jag suttit så länge, så det blev en "långis" på en timme. Det var längesedan sist, fick lägga av med power walks då min vad gjorde så fruktansvärt ont och det blir bara värre. Har testat att inte provocera den så intensivt utan ibland vilat två-tre dagar emellanåt, men det räcker inte. Det behövs minst en vecka och då blir det ju inte en bra och regelbunden träningsform.
 
Kom hem ätit två mackor och druckit cola light, nu ska jag ta ur mina linser (såååå skönt) och sedan ta en "sömnis" (älskar att lägga "is" ändelser till allt!) och förhoppningsvis somna på stört, ikväll blir det med Minnisen under min arm.
 
 
Himlen var underbart blå idag.
 
 
Minna protesterade en aning mot att behöva ha ett lila snöre hängandes efter sig!
 
Till top