Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Näl besök igen

Permalink0
Helt sjukt vad enkelt det är nu för tiden att bli utskriven, och deras lpt och vårdintyg är inte värda ett skit. Jag får inte längre dåligt samvete när det sitter en snäll doktor och jag kan ljuga mig blå, fast oftast behöver jag inte längre ljuga. Man tror ju att läkare ska vara bra människokännare men det var år sedan någon kunde se igenom mig. 
 
Bussen hem är det lång väntan på men bara att få komma ifrån avdelningen är värt väntan. Det går självklart ingen direktbuss hem till Uddevalla, det är väl för mycket att önska när man ska ta sig från sjukhuset som ligger mitt ute i ingenmansland! 
 
Kom in med lpt inatt men det var inte så dramatiskt ändå. Det var jobbigare när jag väl kom in till själva akuten och väntan på att bli bedömd. När jag väl kom in tyckte inte läkaren att jag var såpass "vaken" att han ville lägga in mig på avdelning utan det blev en kortare tripp till någon medicinakut. Antagligen eftersom jag hade lpt på mig fick en skötare hänga med som vakt överallt. Blev bokstavligen i tvingad kol dock inte hela flaskan som de först krävde men en pappersmugg. 
Sovit mest hela dagen, kom in till läkaren sent.
 
Känns som om jag står inför ett val när jag kommer hem. Jag hoppas jag orkar välja min "svåra" väg och er "lätta". Har ingen mat hemma och när jag väl kommer fram är allt stängt, ångest på hög nivå då jag har extrem abstinens! 
 
 
Till top