Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Mycket trevlig kväll och natt!

Permalink0
Ibland får man in en lyckoträff när det kommer till fester, och igår var en sådan. Inflyttningsfest hos Becca, och den var hur mysig som helst, så mysig att vi inte ens gick ut. Igår var det inte ens utav lathet som jag inte ville att vi skulle gå ut, det var bara trevligt att kunna sitta inne och konversera bokstavligt talat hela natten lång. Jag var hemma 03.40 och somnade inte innan 05.00.
Konstigt nog blev jag aldrig riktigt full och ändå drack jag fyra cider, massa bål och drinkar som var gula, Mintu och Amarula shots. Till en början var vi fyra stycken men efter några timmar joinade en till och efter klockan 23 kom A och hans kompis som hade jobbat. Det blev mycket spel, musik, dricka och skratt. Allt var liksom lagom och det kanske är bra på så sätt att man inte blev mer påverkad utav alkoholen, för man behövde det ju inte då eftersom man hade kul ändå.
 
Överraskande nog lyckades jag träna hela fyra gånger denna veckan och det är ju så många pass jag skulle vilja göra under en veckas tid. Dock kanske inte så smart att köra alla passen i rad onsdag till lördag. Det var egentligen inte meningen. Hade en väldans träningsvärk igår i hela kroppen, det bevisar ju att jag iallafall tränat all round så att säga! Trots detta var jag nog så rastlös när jag kom hem ifrån Torp igår att jag två timmar innan jag skulle till Becca gick ut på en power walk en timme. Men det var skönt, vädret var bra, jag kände knappt av min vad, gött motstånd i kropp och muskler och jag tog mig runt fem minuter snabbare än vanligt.
 
Imorgon är det sista augusti och vi kliver därefter in i årets bästa månad. Har ställt klockan för att ta ett morgonpass, men får se om det går att ta sig upp.
Fick ta mig en rejäl powernap på nästan fem timmar mitt på dagen för att ta igen nattens bravader, men jag tror jag fortfarande är såpass trött att jag lyckas somna inom en rimlig tid!
 
Själv har jag inte druckit detta vinet mer än vad som var i bålen igår men tyckte så mycket om denna bilden.
 
Gårdagens outfit var helsvart under en röd bombarjacka och min favorit handväska utan rem.
 
Vita Urbanears wireless <3
 
Till top