Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Hösten här snart?

Permalink0
Alltså jag tycker vi hoppar över sommaren, känns som om den aldrig riktigt kom, inte våren heller. Vet inte ens om man kan säga att vi hade vinter (det är jag dock bara tacksam om vi alltid kan hoppa över!) det är bara något konstigt "mellanväder" hela tiden. Kanske att det drar mest åt höst mest hela tiden.
Idag visade min termometer 25 grader utomhus, inne var det kvavt och samma temperatur, så jag tänkte att här är bäst att ta på sig lite svalare kläder när jag går ut min snabba promenad till affären. Men ute var det då rakt ingen värme! Tur att ångesten kan vara bra till något såsom att man går mycket snabbare för allt man vill är att bara komma hem igen, på så sätt fick jag upp temperaturen i kroppen.
 
Det är jävligt värdelöst just nu hela kroppen protesterar mot att göra någonting alls. Är inne på min fjärde dag utan riktig mat, bara socker får inte i mig något annat och det finns inte på tapeten att ställa sig och laga någon mat. På fredag får jag lite pengar och har väl siktat på att försöka handla lite riktig mat då dock.
 
natt var ändå A här, har inte sovit mycket han brukar sluta så sent från jobbet och innan han dyker upp är klockan oftast 23-23.30. Sedan brukar vi bara ligga och konversera, klockan brukar bli 02-03 innan lampan släcks. Jag brukar vakna vid 07.00 vill väcka honom men ändå inte då jag vet att han behöver få sova innan jobbet. Då ligger man oftast bara och vickar på tårna, ibland kommer Minna en tur förbi och hälsar god morgon. Ibland lyckas man ändå somna om en eller två timmar.
 
Som sagt är ju sommaren (som aldrig dök upp) ändå över och nu börjar klädkedjorna på riktigt sikta på höstens mode. GinaTricot har så mycket "vill-ha!" saker, och mitt svart/vita mode sitter fortfarande i, fast något vinrött, blått och camel hade varit nice att blanda in. 
Någon utav dessa mössor får jag nog ändå införskaffa. "Molly-jeansen" älskar jag, har jag byxor är det mina svarta eller blåa jag bor i och ett par gråa hade varit nice till hösten.
Plånkan bara älskar jag, och en tygkasse är ju ett måste att leta upp (hittade ingen i våras nämligen!).
GinaTricotAW15
 
 
Min favorit i hela Eurovision Song Contest 2015 var ju Loic Nottet, dansare och sångare från Belgien. Som framförde låten "Rythm Inside" (han hade dessutom gjort allt själv, låt och koreografi!). Just nu går hans cover på Sias låt "Chandelier" på repeat hos mig, älskar hans röst!!
 
Till top