Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fredag...

Permalink0
Idag har det varit varmt, termometern visade 30 grader innan jag skulle ut en första gång idag! Vaknade i ett ryck utav att mobilen plingade till klockan 07.20 i morses, försökte förgäves somna om men det gick inte. En timme senare satte jag på simmningen på tvn istället och låg och slötittade. När sändningen tog slut efter klockan 10 tog jag mig upp. Skulle iväg och posta lite viktiga brev och det var innan klockan 14.00, köpa frimärken till snigelpost är ju inte vanligt att man gör nu för tiden. Valde en postlåda mitt i centrum istället för en som låg närmare där jag bor så att jag fick en liten längre promenad. Skulle köpa rakhyvlar på Åhlens och hamnade inne på Lindex. Brukar inte vara så imponerad utav deras rea nu för tiden men idag fyndade jag en stor blodröd väska för 50 kronor och sedan hade jag en bonuscheck på 25 kronor så det blev halva reapriset kan man säga.
 
Andra gången jag var ute idag träffade jag upp Beccisen efter jobbet utanför Espresso House och vi tog varsin Frapino.
Det är ungefär så jag tillbringat min dag. Ja just det, jag har beställt en ny almanacka, självklart ifrån personligalmanacka.se och nu hade de nya teman för framsidan. Höll på att vela fram och tillbaka mellan två men till slut bestämde jag mig bara för vad magkänslan sa just där och då. Tror det blir bra, längtar så att få din i min hand. Den jag har nu tror jag sträcker sig till och med oktober ut, men om jag ska ha översikt över hela min höst måste jag ha det på ett och samma ställe, så det är nu dags att beställa en ny redan nu.
Om jag får några danskurser i höst är det bra att kunna räkna veckorna med lov och när uppvisningen är så att man ser att man hinner.
 
ZzzZzzZzz
 
Min frukost bestod idag utav äcklig vattenmelon men väldigt god kiwi.
 
Väska från Lindex.
 
Smått beroende!
 
Till top