Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Förändringarnas tid, nej tack!

Permalink0
Något bland det värsta jag vet är när saker ändras alternativt ställs in! Säger du till mig från början att inget är spikat det kan bli ändrat eller inte bli av alls, då har jag börjat lära mig och träna på att andas och hitta ett annat alternativ. "Förändringar är positiva saker" nej det behöver det inte nödvändigtvis alls vara, åtta av tio gånger gör det bara ont. Åtta av tio gånger betyder det bara väntan och ångest.
 
Varit på kontoret idag, det ser ut som om jag kommer att få sex grupper allt som allt men jag har förkortat och kör inte en och en halvtimme, det är lite skönt. Kommer försöka ta så mycket gammalt material som möjligt och rota fram lite äldre koreografier. Men däremot blir det minst en ny jazzkoreografi till Molly Sandéns "Like No One´s Watching", är egentligen ingen jättefan utav just den låten men hade på den och började dansa och så kom jag bara in i ett härligt flow och nu vill jag bara koreografera mer!
Dock så rekommenderar jag inte att koreografera i en liten möblerad etta, vet inte hur många lilltår som dängts in i soffkanten, hur många gånger taklampan fått sig en rak höger eller hur många rivsår man fått från vassa möbelkanter. Får se om man inte kan ta sig ut till danssalen och koreografera i nästa vecka.
 
Apropå nice flow har jag Ace Wilders nya låt "Monkey On My Back" på repeat just nu, men den tar några lyssningar innan den satte sig så där skönt.
 
Visst är den småsöt min skinnväska från Selected Femme, lite höstig. Sedan har jag införskaffat ett vitt nagellack från The Body Shop detta var nyansen 810 "Frosting Fancy".
 
Hittade en kortare topp på rean på Soul från Örjan Andersson.
 
Till top