Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Det går lite ner och sedan lite upp

Permalink0
Veckan började med att jag låg antingen i sängen eller i soffan i ren utmattning tror jag, alla negativa tankar och känslor som varit och som alltid är, tar ut sin rätt till slut och kroppen stänger totalt av. Ibland känns det så sjukt när man tittar på det såhär efteråt, hur man i veckor och senast i söndags hade sådant sockerberoende att man klättrade på väggarna utan socker, och sedan pang på måndagen är kroppen helt utslagen och man känner inte ens hunger. På tisdagen låg jag i magsmärtor halva dagen, okej det var inte så att jag skrek av smärta men ändå såpass att man vek sig några gånger. Kunde inte riktigt avgöra om det bara kom från äggstockarna eller om det även var lite högre upp. Mens på gång lagom till slutet utav nästa vecka, but of course! Det vore så klockrent att den dyker upp när vi ska först på Arvingarna på fredagen, kalas på lördagen, och sedan födelsedag på måndag. Alltså hade jag varit elak mens så hade jag ju självklart tagit den chansen!! Mens måste vara för mig djävulens påfund. Jag menar eftersom den inte fyller någon funktion för mig, kan man inte få barn och den visar inte att allt är som det ska i kroppen, varför ska man då behöva ha den?
 
Men igår var min värld lite bättre, jag kom iväg på träningen klockan 10.00, det var okej inga goa endorfiner men det gick liksom. Var på stan och fikade med min mamma, några timmar gick på eftermiddagen. Jag fick käkat riktig mat hemma som jag själv tillagat. Fixat med mina räkningar som jag haft sådan ångest inför denna månaden då det bland annat är csn och sjukhusräkningar. Det är ju inte kul just nu men jag ÄR glad för att hyran är betald och jag har betalat allt, man får faktiskt inte ta det förgivet bara för att man bor i Sverige.
 
Idag funderade jag på "Dans soft" på morgonen men nej, just när det kommer till dans ville jag just idag inte hålla på med pensionärer och på sådan grundnivå. Det blev ett bas pass på eftermiddagen istället. Tog bussen ut och hade bett Bosse att hämta mig efteråt då väderprognosen hade sagt att vi skulle regna bort och eventuellt åska. Annars brukar jag gå dit ut och bara det tar ju 35 minuter (40-45 minuter när vaden krånglar) och nu har jag bara råd att åka bussen en väg och det är ju alltid skönast att ta det på hemresan.
Idag har jag även kommit fram till vilken låt jag ska köra för mina 10-12 åringar Little Mix med "Black Magic" är ju ganska "catchy".
 
Imorgon tänkte jag ta ett vanligt softpass med pensionärerna klockan 12.00, det finns ett vid 10.00 också men det brukar vara så fullt och jag gillar ledaren på 12 passet aningens bättre.
Sedan har jag bokat tvättid, och det blir nog fulla maskiner, hoppas jag orkar bara.
 
Har inte tagit några bilder de senaste dagarna så det blir bara ett litet ego kollage:
 
Till top