Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Blue Dress

Permalink0
Sitter och slötittar på Beck filmen, just nu är det dock nyheter och väder tråkigt nog. Imorgon har jag satt klockan så att jag kommer mig upp till sjukhuset under morgonen. Har egentligen ingen ångest över det, är lite rädd för att bli besviken, att man återigen ska träffa någon som man antingen inte matchar med eller som kanske inte är så engagerad, kanske någon som om ett halvår ska sluta, gå i pension eller nått. Någon som blir sjukskriven och det enda man får veta är att nästa möte blir inställt och sedan blir det bara tyst... Det har hänt två gånger tidigare på Uddevallas öppenvård, du får ett meddelande att din kontaktperson är sjuk men sedan får du inte höra ett knyst. Du hör av dig efter ett tag, då personen inte hört av sig om att den ska vara sjukskriven länge, eller om vi snackar en vanlig förkylning som orsak till att man är frånvarande. Har du då tur kan ditt samtal bli kopplat till någon som berättar att din kontaktperson väntas vara borta länge, har du otur kopplas inte ditt samtal till annat än en telefonsvarare, och du kommer inte så mycket längre.
 
Imorgon kan jag sitta med återigen en person som föreslår att jag kan göra en gastric bypass operation som lösning på min problematik. Jag kan sitta med en person som tar min handled och mäter med sin tumme och pekfinger runt om och konstaterar att jag har så kraftig benstomme att jag ALDRIG kommer att kunna bli riktigt smal. En annan variant har varit att jag kan skaffa hund som substitut för att jag inte kan få barn, som om det vore samma sak. Det är så förvånande hur vissa dessutom kan häva ur sig sådana saker första och andra träffen. Alltså jag har inte gått någon psykologisk utbildning men förstår ändå att man säger och gör inte sådana saker, tror inte ens jag hade hävt ur mig sånt om jag så kände personen sedan länge. De har mina journaler, vissa säger dock att de inte läst en enda rad innan de träffat en ny person, och det kan ju faktiskt vara bra, MEN då får man för f*****n veta vad man håller på med och säger!!

Ja, nej detta är väl vad som kretsar runt i mitt huvud just denna kväll.
Har varit på grillning hos min mamma idag, har ätit hamburgare med typ världens konstigaste glutenfria bröd, men det smakade helt okej... Efter mat och efterrätt blev det hinderbana deluxe kan man säga med Elias som hade ideér på minst tjugo hinderbanor med tre krattor och en stor korg. Det var roligt, nyttigt (efter maten) och lärorikt kan man säga!
När jag kom hem kom inte Minna fram och ett tag var jag orolig för att jag råkat släppt ut henne i gången, alternativt stängt in henne i garderoben. Jag gick ut på en väldigt varm power walk, (min vad höll tre minuter, jag blir så trött!), gick förbi på ICA och handlade hur mycket frukt som helst, en BRAVO juice, smör och bröd till A (alltså inte glutenfria, fick fem tekakor för 14 kronor, fem glutenfria tekakor kostar mellan 33-40 kronor).
När jag kom hem och började med min styrka och stretch på golvet poppade Minnisen till slut fram trött från under sängen. Skönt att veta att hon var okej och varken utestängd eller innestängd heller för den delen!
 
Min blåa korta bohemiska klänning från Rut&Circle kom först i fredags:
 
Minna ville förstås vara med på en spegel selfie, hur många behövs för att det ska bli en groupie? Finns "twofie"?
 
 
 
 Idag fick vi besök igen utav denna underbara röda katten när vi grillade. Han tog sig en drickpaus i dammen.
 
Till top