Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

18e Augusti 2015

Permalink0
Har varit ute och sprungit i cirka sex timmar idag, och det känns i hela benen. Vaknade med min vän A och vi tog sovmorgon då han inte skulle jobba idag. Vid tio, halv elva var vi ändå båda på benen och han skulle åka och tvätta bilen och jag hade ärenden på Torp.
Upptäckte till min fasa att min vänstra lins var borta imorses! Det är så typiskt tänkte jag, men som tur var hade jag ett helt par inför nästa månad så kunde sno en vänster därifrån. Störande det är att inte ha ett helt par, men det första jag gjorde innan jag åkte till Torp var att gå in till min optiker och fråga om jag kunde beställa och köpa bara en lins. Det var inga problem sa hon och det skulle inte ens kosta någonting, annars kostar en lins cirka 80 kronor. Jag vet att jag frågat på andra ställen och de var stenhårda på att man bara kunde beställa i tre pack (ibland bara i 6 pack!), fast jag antar att eftersom att jag är trogen kund hos min optiker så är de schyssta nog att bjuda på den här. Så idag får optiker Liljelood min "dagens ros".
 
"Dagens ris" får den läkaren som jag skulle till imorgon men istället ligger hemma sjuk. Jag blir så trött!...
Imorgon har jag ändå fixat så att jag ska till kontoret och förhoppningsvis prata igenom höstens kurser, det ser lite mörkt ut dock. Men jag fick jobbet på det där andra stället, det handlar bara om att det ska fungera med deras tider.
 
Idag var mitt postfack fullt till bredden med post, trevlig post dessutom! Min almanacka från personligalmanacka kom idag och den var jättefin. Den börjar 24e augusti så tills dess får jag nog köra lite dubbelt, en knapp vecka. Sjukt snart är även augusti slut, vilket jag på ett sätt vill då jag vill ha första veckan i september, men kan vi liksom inte börja om från maj månad sedan??
Var inne på Living Room idag med min mamma och fick en tidig present, ett fint armband från SnöOfSweden, har dock inte fotat det idag i brist på dagsljus men jag har det på mig på bilderna längre ner.
 
Nu ska jag ta ur mina linser och noga se vart sjutton jag lägger dem båda två, sedan blir det "Pang i bygget" och förhoppningsvis därefter sängen.
 
Fjärde året jag beställer personligalmanacka och i år kunde man få emojis på första sidan, jag ÄLSKAR emojis!!
 
Spräcklig lång omlottklänning från Lindex, är lite rädd att den får mig att se tantig ut men det är nog bara att man är ovan då man gillar mer hiphop stilen som många tycker är barnslig :-D.
 
 
Som sagt så hade jag idag brist på dagsljus, kom hem 19.00...
 
Till top