Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Trött start på veckan

Permalink0
Precis som förra måndagen har jag legat och haft väldigt ont i magen, fick till och med ta mig en powernap på tre timmar mitt på dagen för att jag inte stod ut.
När jag vaknade utav alarmet klockan 08.00 i morses kände jag nästan direkt att idag var ingen bra dag. Försökte dock trotsa detta och tog mig upp en kvart senare för att göra mig iordning och dra på mig träningskläderna. Efter två riskakor och lite melon till frukost kom jag mig iväg på den 40 minuters långa promenaden mot Friskis. Det var oerhört trögt och flera gånger tänkte jag vända om, men fram kom jag. Första steget inne i pelarsalen var bland det segaste någonsin, det gick inte att böja på knäna och armarna kom inte ovanför navelshöjd utan att jag fick ta i så jag sprack.
 
något sätt körde jag ändå drygt en halvtimme, tills styrkan var över sedan försökte jag diskret ta mig ut och gick till den tidigare bussen hem.
Imorgon ska jag vara på sjukhuset på samtal klockan 08.00, ingen aning om hur men vi får se, behöver dessutom tvätta håret så alarmet står på 06.00. Det ska tydligen regna hela dagen lång imorgon vilket betyder att man måste ha klumpskor som jag hatar.
 
Känner att denna veckan kommer inte bli någon höjdare trots att man har en del roligare saker man borde se fram emot i slutet utav veckan. Men förstår inte hur jag ska fysiskt orka. Koreografering, städning, målning och sedan måste jag få storhandlat (ska bara trolla med knäna lite först).
 
 
 
 
 

Mycket trevlig kväll och natt!

Permalink0
Ibland får man in en lyckoträff när det kommer till fester, och igår var en sådan. Inflyttningsfest hos Becca, och den var hur mysig som helst, så mysig att vi inte ens gick ut. Igår var det inte ens utav lathet som jag inte ville att vi skulle gå ut, det var bara trevligt att kunna sitta inne och konversera bokstavligt talat hela natten lång. Jag var hemma 03.40 och somnade inte innan 05.00.
Konstigt nog blev jag aldrig riktigt full och ändå drack jag fyra cider, massa bål och drinkar som var gula, Mintu och Amarula shots. Till en början var vi fyra stycken men efter några timmar joinade en till och efter klockan 23 kom A och hans kompis som hade jobbat. Det blev mycket spel, musik, dricka och skratt. Allt var liksom lagom och det kanske är bra på så sätt att man inte blev mer påverkad utav alkoholen, för man behövde det ju inte då eftersom man hade kul ändå.
 
Överraskande nog lyckades jag träna hela fyra gånger denna veckan och det är ju så många pass jag skulle vilja göra under en veckas tid. Dock kanske inte så smart att köra alla passen i rad onsdag till lördag. Det var egentligen inte meningen. Hade en väldans träningsvärk igår i hela kroppen, det bevisar ju att jag iallafall tränat all round så att säga! Trots detta var jag nog så rastlös när jag kom hem ifrån Torp igår att jag två timmar innan jag skulle till Becca gick ut på en power walk en timme. Men det var skönt, vädret var bra, jag kände knappt av min vad, gött motstånd i kropp och muskler och jag tog mig runt fem minuter snabbare än vanligt.
 
Imorgon är det sista augusti och vi kliver därefter in i årets bästa månad. Har ställt klockan för att ta ett morgonpass, men får se om det går att ta sig upp.
Fick ta mig en rejäl powernap på nästan fem timmar mitt på dagen för att ta igen nattens bravader, men jag tror jag fortfarande är såpass trött att jag lyckas somna inom en rimlig tid!
 
Själv har jag inte druckit detta vinet mer än vad som var i bålen igår men tyckte så mycket om denna bilden.
 
Gårdagens outfit var helsvart under en röd bombarjacka och min favorit handväska utan rem.
 
Vita Urbanears wireless <3
 

Det går lite ner och sedan lite upp

Permalink0
Veckan började med att jag låg antingen i sängen eller i soffan i ren utmattning tror jag, alla negativa tankar och känslor som varit och som alltid är, tar ut sin rätt till slut och kroppen stänger totalt av. Ibland känns det så sjukt när man tittar på det såhär efteråt, hur man i veckor och senast i söndags hade sådant sockerberoende att man klättrade på väggarna utan socker, och sedan pang på måndagen är kroppen helt utslagen och man känner inte ens hunger. På tisdagen låg jag i magsmärtor halva dagen, okej det var inte så att jag skrek av smärta men ändå såpass att man vek sig några gånger. Kunde inte riktigt avgöra om det bara kom från äggstockarna eller om det även var lite högre upp. Mens på gång lagom till slutet utav nästa vecka, but of course! Det vore så klockrent att den dyker upp när vi ska först på Arvingarna på fredagen, kalas på lördagen, och sedan födelsedag på måndag. Alltså hade jag varit elak mens så hade jag ju självklart tagit den chansen!! Mens måste vara för mig djävulens påfund. Jag menar eftersom den inte fyller någon funktion för mig, kan man inte få barn och den visar inte att allt är som det ska i kroppen, varför ska man då behöva ha den?
 
Men igår var min värld lite bättre, jag kom iväg på träningen klockan 10.00, det var okej inga goa endorfiner men det gick liksom. Var på stan och fikade med min mamma, några timmar gick på eftermiddagen. Jag fick käkat riktig mat hemma som jag själv tillagat. Fixat med mina räkningar som jag haft sådan ångest inför denna månaden då det bland annat är csn och sjukhusräkningar. Det är ju inte kul just nu men jag ÄR glad för att hyran är betald och jag har betalat allt, man får faktiskt inte ta det förgivet bara för att man bor i Sverige.
 
Idag funderade jag på "Dans soft" på morgonen men nej, just när det kommer till dans ville jag just idag inte hålla på med pensionärer och på sådan grundnivå. Det blev ett bas pass på eftermiddagen istället. Tog bussen ut och hade bett Bosse att hämta mig efteråt då väderprognosen hade sagt att vi skulle regna bort och eventuellt åska. Annars brukar jag gå dit ut och bara det tar ju 35 minuter (40-45 minuter när vaden krånglar) och nu har jag bara råd att åka bussen en väg och det är ju alltid skönast att ta det på hemresan.
Idag har jag även kommit fram till vilken låt jag ska köra för mina 10-12 åringar Little Mix med "Black Magic" är ju ganska "catchy".
 
Imorgon tänkte jag ta ett vanligt softpass med pensionärerna klockan 12.00, det finns ett vid 10.00 också men det brukar vara så fullt och jag gillar ledaren på 12 passet aningens bättre.
Sedan har jag bokat tvättid, och det blir nog fulla maskiner, hoppas jag orkar bara.
 
Har inte tagit några bilder de senaste dagarna så det blir bara ett litet ego kollage:
 
Till top