Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

1 Dag kvar!

Permalink0
Har suttit och skrattat så hårt åt dagens BigBrother då det är Halloween tema i huset och de lyckades att skrämma skiten ur tre killar och tjejerna. Ibland sitter jag och undrar får man verkligen skratta så hårt åt några som blir så skrämda att de har panik. Så samtidigt som man skrattade försökte man även avgöra om det var humant. Dock tror jag de flesta klarade av det men man undrade då och då om inte stackars Anders skulle få hjärtsnurr!
 
Nu är det en torsdag kvar, en endaste dag som bara står ivägen för min resa. Tror allt är klart, köpt busskort, växlat pengar och pantat burkar idag efter jobbet. Har dock inte packat klart, bara lagt de nytvättade kläderna som jag vill ha att välja på i resväskan. Svårt att packa neccessären då man oftast använder allt som ska ligga där varje dag. Men tre par lyxiga endagslinser ligger där tillsammans med två Berocca Boost.
 
Idag fick jag två silver/stål ringar från Oxxo Design på jobbet, det saknas en sten på varje ring och de skulle reklameras och sedan slängas, men istället fick jag dem. Det syns inte att det saknas stenar och dem är ganska dyra (med mina mått) så jag tackade självklart ja!
 
Redan imorgon åker Minna till sitt "weekend hotel" och jag kommer inte att ha någon att mysa med nästa natt så nu får jag väl ta och passa på att njuta inatt!
 
 Lite vardagsmys i mitt hus idag.
 
Pass me a Dollar ;-)
 

Ny vecka har börjat

Permalink1
Vi fick in leverans från Snö of Sweden idag och det var två megapåsar med fina smycken i alla valörer. Det tog mig och den kollegan jag jobbade med mer än två timmar att få bockat av och sorterat upp allt. Det är ganska lång tid med tanke på hur liten butiken är. Men den typen utav jobb gillar jag, lite tråkigt att vi inte hade så mycket kunder då man vill ju sälja, men samtidigt var det skönt för mig att kunna koncentrera mig på en sak.
Så alla smyckelovers borde snabba sig att titta in!
 
Imorgon är det tidig tvättdag, något jag inte gillar då det är min enda sovmorgon denna veckan! Får ta och sova mellan passen antar jag.
Tre dagar kvar nu och förutom att tvätta så måste jag få växlat lite pengar, åkt ut till Källdal och städat och få in två jobbdagar. Försöker sprida ut och fördela jämnt då jag känner att mitt psyke inte pallar mer än tre timmar om dagen att fokusera. Men både igår och idag har jag varit ute på kvällspromenader uppför "Mördarbacken numero UNO!" Förstår inte folk som bosätter sig i den, vardagsmotion i all ära... Och igår hade jag dansat tre timmar innan så det kändes i rumpa och lår idag vill jag lova.
 
Efter tre timmars hård kamp att somna igår natt somnade jag runt 02.00 tiden, för att sedan vid 03.33 vakna mitt i en dröm med ett ryck utav att det luktade bränt. Mitt hjärta slog så hårt och jag var helt klarvaken men kunde inte lokalisera lukten. Till slut kunde jag inget annat än att anta att jag inbillade mig men var livrädd för att somna om, låg med uppspärrade ögon och tyckte att det sprakade likt en brasa. Måste ändå lyckats somna om för med ett likadant rycksom tidigare vaknade jag återigen vid 06.43 tiden, så ovärt då jag skulle upp 08.00.
 
 

Ångest inför höstlovet

Permalink0
Tycker det är lite smålustigt när "super-entusiaster" när det kommer till träning och kost, upptäcker att det som dem har gjort sådan reklam för skall vara så jättenyttigt inte är det! Endast för att det just för stunden är en sådan fluga och för att så många stirrar sig blind på kalorier men ser inte på vad produkter i övrigt innehåller. Man ska inte äta vitt bröd och man ska torka av fett från kött man steker och det ena med det andra. Allt för att folk är så himla livrädda för fett och kalorier.
Kvarg har en tid nu varit "inne", ALLA ska äta kvarg för det är så mättande och nyttigt. Ja, jo jag kollade in under en köprunda om kvarg skulle vara något för mig. När jag stod där med cirka fem olika fabrikat och massor utav sorter där efter så kollade jag lite på innehållet. Kunde ju genast se att de produkterna med kvarg som var smaksatta innehöll ganska mycket socker, och det är ju just de som är inne. Antagligen dem som är goda och dem som folk kan tänka sig att äta som mellanmål eller till frukost.
 
Igår var det fest i taket kan man säga, det var dunka dunka och sedan även ett mindre slagsmål utanför mitt i gatan. En tjej som stod och skrek och sedan hoppade på en kille, som tur var hade killen en kompis som kunde relativt snabbt avstyra det hela. Den här trappuppgången blir nog aldrig så lugn som den var för några år sedan igen. Har en granne som jag retar mig något otroligt på, hon ställer ut sina sopor i trappgången och det STINKER! Hon bodde under mig och gjorde samma sak där sedan flyttade hon in med grannkillen, därför vet jag att det är HON och inte han som har denna idiotiska vanan.
Men jag orkar inte att ta den diskussionen för jag är så konflikträdd och tror att hon nog ska kasta tillbaka något jag gör fel. En kväll vid 18.30 tiden hade jag musik på, jag har endast små resehögtalare så mycket ljud får jag inte, då börjar de att banka i väggen såpass mycket att Minna kollade upp förskräckt och sedan sprang under sängen och kom inte fram på en lång stund. Minna blir inte rädd för mycket nu för tiden så de skrämde henne rejält! Alltså om de blev störda utav ljudet varför kan de inte ringa på dörren och säga det då?! Barnsligt att stå och banka på väggen som någon jäkla morse lek. For all I know kan det lika gärna ha varit att de hade sex emot väggen!
 
Nej jag blir tokig och väldigt trött på grannar emellanåt! Nu har jag gjort sista danslektionen innan jag kan ta riktigt höstlov. Mitt höstlov innebär inte att jag är totalledig vill jag lova. Det är fruktansvärt mycket jag ska få in under fyra dagar innan jag åker till Linkan och jag har sådan ångest att jag har svårt att fokusera på att klara mig igenom, att inte bara lägga mig på spåret och slippa ångest och snart igenbom i huvudet.
Det ekonomiska är värst, somnar vid 03-04 på natten för att jag klarar inte av att slappna av. Kan inte ta sömntablett heller för de på sjukhuset håller på att jävlas och dra ut på tiden för att få nya recept!
 
Dagens selfie i omklädningsrummet.
 
Till top