Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Dansuppvisning 2014

Permalink0
Hjälp vad mycket det var att ta ikapp efter en så lyckad dansuppvisning på Östrabo teatern. Det är bilder, kommentarer och videos ja man måste ju hänga med där det händer.
Kände mig helt naken när jag lämnade min lägenhet i morses, hade ju praktiskt taget inte med mig någonting mer än en sax typ, som för övrigt behövdes ska tilläggas. Fick kommentaren "här var det en som är rutinerad" när jag drog fram saxen. Men annars hade alla med sig eget smink, eget hårspray (vårt ozonlager är definitivt mycket tunnare nu!) och scenkläderna de själva ansvarat för.
 
Såg videon från min streetgrupp 20+ och jag fick rysningar vad bra dem var, det är nog den bästa koreografin och de utförde den perfekt! Min mamma hade mina tjejer på 10-12 år när de dansade Zara Larssons "Bad Boys" som favoritnummer.
Över 700 gram choklad fick jag och fina blommor, så det kommer att bli fint pyntat här hemma.
Så var det slut och jag har inte alls den där tomhetskänslan som jag brukar, det är bara en lättnad inombords. Kanske för att jag var så nöjd och att det vart så bra avslut, det mesta flöt på och man behövde inte spänna sig.
 
Nu ska jag äta choklad tills jag kommer i choklad-koma och sedan ska jag se till att få sovmorgon imorgon!
 
"Knack, knack, knack-posen".
 
Idag blev det min färgglada bomber jacket från Beyond Retro (second hand) a la
80-talet med axelvaddar och allt!
 
Så otroligt fint!
 
 

Fått sova & lite make up

Permalink0
Jag måste bara säga hur underbart det är att kunna somna när man går och lägger sig OCH sova en hel natt! Det är som om jag är en helt annan människa efter de nätter som jag tar sömnmedicinen. Den enda anledningen till att jag inte alltid tar medicin för sömnen är ju alla kommentarer "man blir beroende" och att man skulle vara någon piller knaprande freak som är för lat för att kämpa för att somna själv.
Den kontaktpersonen jag hade för ett år sedan på sjukhuset, sa likadant att jag var en helt annan människa när jag faktiskt hade fått somna snabbare. Jag var oftast som i ett vakuum och kunde inte koncentrera mig alls de perioder då jag gjort som läkaren sagt till mig och INTE tagit medicin till natten. Det gick ju inte att nå fram till mig, satt och bara stirrade rakt fram.
 
Orkade mig igenom mina tre timmar på jobbet, mycket folk nu oh mycket julklappar man ska slå in. Stackars en kille som skulle köpa ett lyxigt doftljus, säkert till sin flickvän, och ville få den inslagen, utav mig... Ljuset var ganska stort, avlångt och runt, dem är inte lätta att slå in. Han blev säkert superbesviken för där skulle han överraska tjejen med fin inslagning från fin butik och så får han ett paket inslaget utav en femåring. Å andra sidan kan han ju säga att det är han själv som slagit in paketet och imponera på så sätt :-P.
 
Har lagt en beställning på skumtomtar till mina elever imorgon. Har haft med mig det i cirka 2-3 år nu, kanske dumt att bryta traditionen, eller jag vet inte de kanske har tröttnat? Själv har jag köpt lättdryck som jag tänkte blanda, behöver nog lite mer energi än bara vatten, bananer och glutenfria digestivekex.
Tänkte skrivit att äter man bara en stadig frukost så håller man sig ganska bra sedan till 15-16 tiden på eftermiddagen, men jag äter nog ingen frukost så det är nog bäst att ha med någonting. Kanske blir jag som sitter och käkar upp alla skumma tomtar, vem vet.
 
Ska testa denna "Nude Eye Shadow Palette" från kicks egna märke och även Loréal Paris läppstift Blake´s nyans "Pure Red".
 
MyOwnBlakes
 
Dagen gick i grått och svart.
 

Lite bättre idag

Permalink0
Betydligt mycket lättare att andas idag än igår, det får mig att undra hur man kan gå från att skrapa på en botten ena dagen till att nästa dag var i ett statment där man är i okej zonen. Kan ha varit att man gått ner 1,5 kilo på ett dygn och fått på sig ett plagg i storlek M. Från att knappt få på sig storlek XL till M är ett ganska stort hopp.
Mina julgardiner är upphängda, ny adventsljustake på plats. Tog upp förra årets ljusstake och ingenting fungerade, nu var den så billig att det inte är någon idé att hålla på och prova nya lampor och ha sig. Hittade en jättefin på Rusta, dock ger den inte så mycket ljus (tror det ha med LED-lampor att göra) men väldigt fin och stilren att se på.
 
Idag har jag hunnit med att avboka ett möte, lämnat in listor och återanmälningslappar och varit på Guldfynd där jag skulle ha fått en ny ring då min gått sönder. Men jag hade ju glömt den trasiga ringen hemma så det blev inget byte idag. 
Snart ska jag åka ut till danssalen för sista gången i år, tänker inte byta om alls, bara åka ut i mina vardagskläder och mysa till elevernas fina danser tänkte jag.
 
Imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet, sedan behöver jag städa här hemma, dammsuga och sedan panta flaskor. Har försökt få min alldeles egna privata rådgivare och stylist att komma hit och få hjälp med vad jag ska ha för outfit på uppvisningen på lördag. Minna är inte alltid så bra på att berätta vad hon tycker på den punkten!
 
Tror även Minna var nöjd med den juliga stilen.
 
Har införskaffat en ny sittpuff med förvaring, så nu åker min gamla i papp ner i källaren. Den vågade man ju inte sitta på alls och fungerar nog mycket bättre i källaren som ENDAST förvaring!
 
Ljusmanchetterna ingick inte, bara guldiga ringar. Vet inte om det ser plastigt ut än, samtidigt behövdes något så det blev mer jul.
 
Imorses provade jag ett nytt te, nästan lite somrig.
 
 
Till top