Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Läsk(ig) huvudvärk

Permalink0
Snart är det fasen augusti, en sommarmånad kvar på detta år sedan ska vi leva i slask återigen. Min huvudvärk har inte riktigt släppt, men nu tror jag mer att det handlar om all läsk jag druckit idag som var kvar sedan igår. Att slänga läsk är ingen favorit och flaskorna som redan är öppnade kan man ju inte direkt spara jättelänge. Dock reagerar alltid mitt huvud när jag dricker för många glas, men har även varvat med vatten.
 
 
Minna och jag har spenderat en stund på balkongen precis efter ovädret som drog in. Vi behövde svalka av oss båda två! Men idag var det hon som tog solstolen och matte fick sitta i dörröppningen.
Dags att försöka krypa i sängs!
 

Avslut på UddevallaKalaset

Permalink1
något sätt sitter jag nu och tittar på "Kaos i Båstad", känns lite sådär desperat, dessutom äter jag "bakis-chips". Kände redan vid 03.00 att jag började bli bakis, inget snurr i bollen men huvudvärk utan dess like. Så mycket drack vi väl ändå inte?
Som vanligt så är förfesten roligast, dock var det i varmaste laget. Vi hade tur som fick in ett oväder två timmar innan vi skulle börja, inte för att jag gillar regn och åska men för att temperaturen utomhus sjönk med 12 grader! Inne hos mig sjönk temperaturen endast tre-fyra grader, men med fläktarna på så kunde man stå ut.
Hade öppnat upp båda balkongdörrarna och fönstret innan för att få in lite svalare regnluft, så Minna fick gå i koppel med mig i hasorna någon timme. Vet inte om hon klagade så mycket hon gillar ju sällskap.
 
Vi hamnade senare efter midnatt på GG, då vi ville känna på lite nostalgi med Balsam Boys. Jag rekommenderar INTE det stället längre. Så himla otrevlig personal i baren framförallt, blev verkligen jättebesviken! Alltså jag skulle beställa en San Fransisco, en väldigt basicdrink och hon frågar mig i baren vad det är i den. Okej, okej man kan vara ny men hennes attityd mot mig var verkligen hemsk. Sedan när Becca skulle beställa sin drink frågade hon även där vad det skulle vara i den, hon stod med sin mobil och googlade på vad det var i våra drinkar. Varför frågade hon inte i första hand kompisen bredvid? Det såg väldigt oprofessionellt ut. Sedan fick jag notan för min drink över hundra spänn, tänkte what!? Såg sedan att hon hade gett mig en sexa, alltså hade hon varit trevlig mot mig hade jag låtit det gå, men nu blev jag bara så mycket mer besviken att jag faktiskt sa till. Tänkte inte slänga ut så mycket pengar på denna dåliga krog. Man kan ju inte säga att hon blev glad efter protester (från hennes sida) gjorde hon en ny och sa att den bjuder hon på. Ehhh, ja men det är ju jag som lagt ut för mycket pengar sa jag, hon tittade inte ens på mig och bara försökte ignorera mig. När hon insåg att jag nog var väldigt putt och stod och blängde på henne sa hon "jaja" och gick iväg. Fick tillbaka mina 30:- och gick där ifrån.
 
Egentligen är väl 30:- inget att bråka om, jag kan dricka en sexa MEN med en sådan attityd och självsaknad utav service mot kunder så får man räkna med samma attityd tillbaka. Ett leende kommer du så mycket längre med!! Dessutom hade vi betalat 120:- för att komma in och för 30:- kan jag fixa en stor lagad måltid för något man tänker lite extra på när man har dåligt med pengar.
Dock var musiken på bottenvåning skitbra! Vi har nog inte dansat så mycket på flera år, det var liksom inte en massa tecno utan riktiga låtar, ja det var så nice!
 
Färdigsminkad, dock bytade jag klänning för den första blev svettig!
 
 
I väntan på Simon, Signe och Becca. Minna var i koppel och var enda dörr utåt var öppen!
 
Dagen innan satt vi på balkongen och kollade på Rederiet.
 
Minna var inne i åttonde säsongen!
 

Balkonghäng!

Permalink0
Har spenderat halva denna extremt varma dag åt att storstäda badrummet, Minna gömde sig under badkaret men sprang väldigt fort ut igen när dammsugaren skulle in där!
Sedan har jag spenderat lite tid ute på balkongen, har vikt ihop solstolen och bordet och lagt ut en tunn strandmadrass så jag kan ligga i solen istället. Tänk vad tur att man inte är längre än 166 centimeter lång (eller kort om man nu ser det så) så att hela jag får plats raklång!
Minna var ute en väldigt kort stund på balkongen, där nere på marken blåser det ändå lite så lite vind i pälsen fick hon nog. Fast sedan föredrog hon nog ändå att gå in, imorses hittade jag henne i handfatet där har hon säkert legat halva natten. Vi somnade inte innan 04.00 det var ljust när jag satt och fixade min bordsfläkt.
 
I mitt kylskåp existerar endast ägg, några äpplen och en flaska vatten, kanske får bli en omelett till middag.
 
Minna körde en kortis på balkongen!
 
Till top