Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Host host

Permalink0
Är inne på min tionde dag med denna influensa som jag nog får kalla det. Trots att jag inte känner mig okej i halsen och min temp går upp ovan 38 grader bara genom att stega igenom några åttor, så  är det tänkt att åka ut till danssalen och ha två lektioner. Igår gick jag även till jobbet för första gången på över en vecka, något som kanske inte var det smartaste. Eftersom man ändå jobbar gratis, ja herr Reinfieldt det skulle ju löna sig att arbeta, VAR??! Iallafall så hade det ju inte spelat någon större roll ekonimiskt sett om jag stannade hemma denna vecka också. Nu ska väl tilläggas att det har lönat sig för mig att jobba där då jag fått så mycket utav min chef! Men det ska inte högernissarna ta på sig någon credit för!!
 
Stackars kunder som kollade så konstigt på mig igår då jag inte kunde tala. Försökte hålla mig undan och jag hade tur att det kom ganska mycket varor med KLÄDER *weeeeeiiii* Vill ju typ ha allt, allt! Om man letar kläder just nu så är Living Room ett säkert kort, priserna ligger ungefär som Vero Modas priser, kanske till och med lite billigare ibland.
Föresten så ska Rut & Circle öppna på Torp Uddevalla! Det är det märket som Living Room även säljer. Hmm, undrar hur konkurrensen kommer att bli? Iallafall så har en jobbarkompis sökt jobb där och jag håller tummarna för henne!
 
 
 MyOwnMeow
Brukar inte gilla loafers vilket jag kallar dessa svarta
(det står sneakers på hemsidan h&m.com) men just dessa har jag sett många i och de ser coola ut.
Denna lilla söta kattväska skulle man lätt kunna ha nu till våren/sommaren.
Man får se upp så att man inte matchar med för mycket gulligt tycker jag,
utan kanske mer blandar, street eller modernt propert.
Jeansjackor kommer nog aldrig att gå ur tiden,
det bästa just nu är att det inte är bara en färgnyans som gäller utan man kan ha vilken som helst!
 

"Nääääääääär temperaturen är hög uti kroppen, närmare 40 än 37...."

Permalink1
Brukar aldrig få feber, har nog hänt en gång på ett decenium tror jag, brukar dessutom ha ganska låg temp runt 36,8 till max 37,2 grader så när jag väl får feber är jag nästan döende, ja känns det som alltså!
När min temp brukar gå upp emot 37,8 grader känner jag mig inte frisk men det är ju inte feber, men visst måste det variera från person till person? Förhöjd temp brukar de kalla de fast då när man iallafall når 38 grader.
Men det är väl skitsamma egentligen, alla måste väl känna efter själv och ha någorlunda egen koll på vad de brukar ligga på och framför allt hur det känns.
 
Som det ser ut just nu blir det nog inget jobb imorgon men har ställt klockan för att checka dagsformen.
Minna har redan gått och lagt sig längst ner på den obäddade sängen, det ser så skönt ut att ligga och sova så det är nog dags att joina henne!
Host och snörvel på er!

Imorses var det varmt te och banan, och lite OS i bakgrunden förstås.
 
Minna som står för skönheten på denna blogg!
 

Farligt flow nu

Permalink0
Har nog kommit in i ett farligt flow, då jag inte kan gå och lägga mig. Cirka fyra veckor med fyra timmar sömn i genomsnitt har satt sina spår. Idag tog jag mina sista pengar och gick till apoteket och äntligen hade medicinerna kommit in. Tyvärr så känns det som det var för sent. Kommer ta ett tag innan jag får vänt på skutan igen, sedan mars förra året hade jag en bra sömnrutin kom i säng vid 22.00-23.30 tiden och somnade med hjälp av sömnmedicin majoritet utav nätterna. Visa kvällar klarade jag av att somna utan, kanske för att rutin fanns. Sov inte bort hela morgon/förmiddagen, kom upp och kunde äta frukost, var till och med hungrig på morgonen!
Någonting hände när de i slutet utav december bestämde sig för att jävlas med mig, för jag har sagt klart och tydligt att det är tack vare att jag får somna in på kvällarna som jag klarar av att hålla mig på benen. Min kontaktperson som jag hade på sjukhuset såg vad som hände när sömnen inte fungerade, hon kallade mig nästa zombie (inte exakt det ordet men i beskrivelsen så tolkar jag det som en zombie).
 
Tror jag har någon baskilusk i kroppen och det är då ta mig tusan inte konstigt, med alla galningar som går runt och hostar och nyser på mina arbetsplatser! Nu ska jag kanske joina dem, min hals har bara blivit värre för var timme som gått här på kvällen. Det är dock sportlov och torsdagsdansen är inställd, och imorgon har jag ju min lediga dag på veckan. Ska sova ut och som det ser ut just nu kan det ju bli länge. Är ganska illamående och har varit den senaste tiden så jag vet inte om jag får i mig någon medicin. De säger att illamåendet och aptitlösheten kan komma om man inte sover okej, vilket isåfall faktiskt förklarar hela min livstid och varför jag mått fysiskt så illa konstant.
Var nöjd över att få i mig en banan till frukost imorses, den fick bokstavligen tryckas ner i halsen på mig.
 
Nej nu känner jag inte alls igen mig som jag varit det senaste året. Så trött i kroppen, och mensen har ju inte behagat dyka upp, senast var i början utav december så det får väl snart vara dags!? Räknade ut att förra året hade jag mens sex gånger, märker att det är i mina svält perioder som jag får igång den av någon märklig anledning. Dock så är det inte så "lyxigt" som vissa tjejer tror för jag får iallafall likadana magsmärtor oavsett om det kommer blod eller ej.
 
Imorgon får det iallafall bli en skön dusch och tvätta håret, får nästan göra det varannandag nu, antagligen på grund utav vårt klimat, vet att det inte är bra men gör man det en kortare period så ska det väl gå bra. Har ärenden på stan imorgon får se om man orkar med det. Hoppas väl på att halsen bara är en en dags grej!

Minna vaktar ljusen, fråga inte vem som vaktar henne dock!
 
Till top