Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Inga 800 grader här inte

Permalink1
Sitter inomhus i 18 grader, har skruvat upp det jäkla elementet ytterligare men det hjälper föga. Min näsa är stelfrusen och jag har legat med halva ansiktet under en filt och andats varm luft. Nu har jag en stor stickad tröja, en stor hoodjacka över OCH en varm pläd på mig samtidigt. På fossingarna har jag dubbla värmesockar på och har spolat varmt vatten på händerna tills de blev alldeles röda.
Har aldrig varit med om dess like i detta hus, vad har hänt??
 
Helt sjukt att nu måste jag snart göra en ny mapp till mina bilder med namnet "Januari 2015". Har inte så stora förhoppningar på det nya året, jag vet att jag har ett mål, precis som så många andra år. Har aldrig lyckats nå det, men hoppet är det sista som lämnar människan.
 
Juloutfiten.
 
Tror detta var julens snyggaste inslagning! ;-)
 
Minna tackar och bockar hon har aldrig fått så mycket julklappar! :-O
 
Mattes julklappar, allt till och med det sakerna står på.
 
Hittade lite när vi var ute på Överby. TheBodyShop hade rea på passionserien,
sedan hade jag 100:- därifrån och då valde jag det gråa nagellacket. Det vita som ser ut som
snöflingor som nagellack fick jag på köpet från GinaTricot. Och den ljusblåa bhn är ifrån Cubus.
 
Fynd från VILA.
 
Fynd och investering från GinaTricot!
 

God Jul

Permalink0
Nu luktar jag gott, har två inbakade Pippiflätor men inte ett dugg rikare :-(. Eller ja, jag har typ fått mina pengar för lotterna tillbaka, så vunnit har man. Jag har just nu valt att se glaset som halv TOMT då jag tycker det faktiskt är min tur att vinna stort. Kanske när man cashar ut vinsten kan man se det tvärtom, glaset halvfullt.
Vi ska väl alldeles snart hoppa i sängen, ska bara äta några godiskäppar till innan jag borstar tänderna!
 
MyOwnAdvent12
 

Mycket att göra dagen före dopparedagen!

Permalink0
Alla gör ju fel då och då, förstår inte varför jag hänger upp mig på små bagateller! Man skickar ett meddelande fel, det var inte ens något "farligt" fel men ändå sitter jag och mår som om jag mördat en annan människa! Varför blir man inte av med känslan? När andra bara rycker på axlarna och går vidare, no big deal liksom.
Ja det är bara att stå ut, låta känslan ebba ut, den brukar göra det om än väldigt långsamt. Det är knappt en timme kvar tills Bingolotto börjar, ska försöka få postat detta inlägg OCH bäddat nytt i sängen tänkte jag innan det börjar. Annars brukar det ju vara en massa tjafs och dålig musik (när inte Arvingarna är med alltså!) så man kan göra det samtidigt. Har inte öppnat mina lotter än men hoppas det är fyra bingospel för det är ju dem man sitter och väntar på.
 
Idag var jag uppe relativt tidigt, slog in barnens julklappar och insåg att kanske det behövs lite mer julklappspapper ändå, om inte annat är det roligare med blandade färger tycker jag.
Efter det gjorde jag mig iordning för att ta mig in till stan, där jag hälsade på inne på Living Room. Köpte två julklappar till min morbror och hans fru, en var ifrån familjen och ifrån mig. Som tur var fick jag dem inslagna, så mycket finare det blir när jag inte är med i den processen!!
Sedan träffade jag Bosse och det blev en snabb tur in på Systemet innan vi drog till Torp för att fixa det sista inför imorgon.
 
Kom hem vid 16.00 tror jag och började slå in resten utav mina julklappar, tror det totalt är ett 20-tal. Minna ska också få en inslagen julklapp, med massa snören!
Har fått i mig lite lösgodis och en 0,5 liters Coca cola light, är inte ett dugg hungrig, inte ens på kött, men förhoppningsvis så kanske det ändras till kvällen. Har köpt lite kallrökt lax och julmust light som jag tänkte ha som snacks ikväll. Och godiskäppar eller vad de kallas.
 
MyOwnChristmaoutfit
Just nu lutar det åt denna outfit imorgon.
 
Dagens outfit.
 
Barnens julklappar som blev inslagna och färdiga imorses.
 
Nästan alla klappar totalt!
 
Till top