Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En olycka kommer sällan ensam!

Permalink0
Alltså kan inte de högre makterna gå och lägga sig, gå i ide eller något!? Funderar på att ta min bruna lurviga pläd och ta och hitta en grotta ute i skogen och leva där tills jag förfryser! ALLT går sönder eller är fallfärdigt just nu, är glad så länge Minna får ha hälsan i behåll annars är allt bara upp och ner just nu. En sak brakar ihop och man kan lösa det. Nästa sak faller isär och man börjar svettas lite. När det sedan blir någon typ utav dominoeffekt på hela skiten vill man bara lägga sig ner och dö.
 
Ska lämna bort min dator idag, den har i princip kraschat, har en himla tur att jag just nu kommer in på internet explorer (därför texten kommer att se konstig ut) annars är allt helt svart på datorn, kommer inte ens in i felsäkertläge.
Känner mig som en munk som sitter och tar djupa andetag, räknar sakta till tio och måste tänka positivt. Har tak över huvudet, någorlunda med mat i köket och världens bästa och pratglada katt. Standarden är högre än människorna som sitter utanför mataffärerna och jag har börjat tacka Gud för det som jag har, för en dag kan man sitta där själv, och människor som tror man gör det för att man är lat och inte vill jobba. Det är en kvinna som jag har lite speciella känslor för, det är nästan bara henne jag ger pengar, vet inte varför men det är något speciellt.
 
Denna månaden är helt galen, hyra, csn, linser, läkarbesök och nytt ID-kort på en och samma månad, plus de vanliga "mindre" räkningarna det äter upp hela ersättningen. Då har jag ändå sparat i två månader till just csn men det hjälper inte mycket.
Annars har jag varit och jobbat idag, det var fruktansvärt tungt, snart stänger systemet ner, men har varit borta en del nu så vill inte visa för mycket att man mår dåligt. Vi har fått in såååååå snygga kappor i två olika modeller svarta och gråa, lite längre variant, är ni på jakt efter höst och vinter jacka så kan jag verkligen rekommendera någon utav dem!! Dessutom skitfina klänningar i svart och duvblått (små i storlekarna dock!) långa men i genomskinligt nertill för endast 299:-, ville dö när jag såg dem!
 
Sedan var jag på Försäkringskassan idag, väldans mycket folk och väntetid, men jag var så lost i huvudet att jag satt bra där jag satt i min väntan. Äntligen lyckades jag få en tid med min handläggare redan imorgon förmiddag (bye bye den enda sovmorgonen!), men skönt att antagligen få ordna upp lite praktiska saker.
 
Nu ska jag njuta utav min lilla dator, det vill säga internet, en stund till innan jag måste lämna bort den!
  
Minna chillar på schäslongen (oj så fina svårstavade ord man rör sig med nu för tiden!).
 

TheBodyShop - Indian Night Jasmine

Permalink0
Den här serien från The Body Shopp skulle jag nog vilja börja använda:
 
TheBodyShop
 Jag har den lilla parfymen och den luktar bara så underbart!!
 

Ihop monterat både här och där

Permalink0
Söndagen spenderade jag med att bygga Ikea byråar Malm, det blev allt bra i slut änden. Så idag fick jag en chock när jag hörde att min soffa skulle levereras idag, redan liksom!
Nu sitter jag i en ganska svårmonterad Mio soffa och försöker vänja in mig. Det blev ett x antal tår, fötter och naglar som fick sätta sina arma liv. Dessutom fick jag en fläskläpp utav en prydnadsdansare som swichade ner i ansiktet på mig.
Men ihop monterad fick vi även denna möbeln. Jag tror det kommer att bli riktigt bra, bara jag blir väck med den gamla soffan, byrån och mikron, så kan mitt liv kanske börja löpa igen.
 
Har tagit min sömntablett nu så kan inte skriva så mycket mer för stunden då allt redan går runt i grötigt! Ingen bild på hur soffan ser ut på plats det får jag ta en annan dag och lägga upp.
 
Dagens höst outfit.
 
Mamsen och jag var i Göteborg i lördags, fikade med chokladkaka, Fanta och melon!
 
Sedan åt vi i Kungälv!
 
 
 
 
 
Min nya vita Malm byrå.
 
Och den andra med två lådor.
 
Till top