Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Nu tar vi sommarlov 2014

Permalink0
Ja just det, testade att skriva från surfplattan och det verkade ju som om den fungerade, vet inte hur man för över bilder dock från mobilen till surfplattan. Annars hade det ju varit ett bra alternativ att ha med sig till Linkan om exakt 26 dagar. Datorn är ju alltid bäst när man är på plats men "surfisen" är ju mer behändig att ta med. Det ska ju finnas gratis wifi på hotellet så det ska ju inte spela någon roll. Har obegränsat surf till datorn men "bara" 4 megabit (?) till plattan, så kan ju inte se på filmer på det. Bussen har också gratis man kan surfa in på men det brukar bli att man hoppar in och ut hela tiden, lite störande när man lyssnar på musik!
 
Idag har vi haft dansuppvisning i vår danslokal, mina två jazzgrupper och det kom ganska mycket folk vilket var roligt. Dock hade det tydligen hänt en olycka på vägen ut och det var köer, dessutom krånglade koden till ytterdörren men allt löste sig till slut.
Jag vet att jag alltid skriver att mina dansare är bäst men det var någonting speciellt och extra bra denna uppvisning. Jag är dessutom extra nöjd över koreografierna, de är liksom inte tekniskt så svåra (vet inte varför jag alltid strävar efter det!) utan tvärtom ganska rena steg. Vill inte använda ordet enkla utan rena passar bättre!
Mina "Michael Jackson"-tjejer var klockrena i sina svart, vita och denim outfits och svarta hattar. Sedan lyckades vi hitta riktigt coola "jackets" i blått och svart till den äldre gruppen som dansade hur coolt som helst till Zara Larssons "Bad Boys". Sedan dansade de även underbart till One Directions ballad "Story of my life". Till sist fick vi även ett snyggt solonummer utav en modig danstjej, wow!
 
Förutom att de yngre hade gjort fina dekorationsblommor och annat att sätta på väggarna så hade några även hunnit baka. Och det bjöds på lite olika godsaker tillsammans med Fanta och Sprite.
Efteråt var det lite mingel och det är ju inte min starka sida men dessa föräldrar, mestadels mammor, som kom och berättade lite om hur deras dotter har tränat hemma och talat så mycket om dans hemma, det värmer ju ett danshjärta enormt. En mamma kom fram och berättade att hon höll på med teater och ville säga att hon verkligen hade sett på Östrabo i vintras att just mina nummer alltid fyllde ut på scenen och att jag använde rörelser som rör sig över hela, och kanske inte bara fram och bak eller från sida till sida.
Vad glad jag blev för jag tycker faktiskt det är lite utav min specialitet som koreograf!! Detta är någonting jag ALLTID tänker på i varje dans jag gör, och ibland kanske man inte tänker på att det är så viktigt, men ett tränat öga kan se :-).
 
Papporna tog mest i hand men jag tycker ändå att de är väldigt lättsamt trevliga, skönt att de hälsar och tackar.
Och vad jag fick choklad!! Fyra chokladkakor i olika smak, de vet verkligen vad jag gillar! Sedan jättefina blommor i krukor, har nog aldrig haft en orkide, men har funderat på att skaffa en. Gissar väl på att jag får slå en singnal till en expert för jag har för mig att man ska ställa dem i vatten men inte vattna dem, men som sagt är osäker.
Nu är det fruktansvärt tomt, imorgon har jag dock min sista lektion med vuxengruppen, hur sjutton såg de sista avslutningsåttorna ut!? Fast jag har längtat till att det ska vara över så kommer alltid tomkänslan direkt efteråt, speciellt när det varit så mycket intensivt och på eget initiativ så när jag kom hem fick fotat lite och sedan satte mig på balkongen med Minnisen så kunde jag inte sitta någon längre stund. Det är ju sommarvärme men till Minnas besvikelse klarade jag inte av att sitta still. Men det är ju en förmiddag imorgon också!
 
 
 

Test

Permalink0
 
 
Testing testing från surfplattan.
 
 

Sista dansveckan

Permalink0
Min inte så oskyldiga livskamrat ligger här på bordet och snarkar på den enda ytan som inte är blöt. Har väl lyckas torka upp det mesta men det var en himla tur att datorn stod borta vid minihögtalaren vid det tillfället Minna bestämt sig för att skutta upp i mitt lilla vattenglas! Ja säga vad man vill men de är verkligen experter på att se oskyldiga ut, de små liven.
Idag hade jag egentligen min sista lediga påskdag men bestämde mig för att åka ut till Källdal och städa danssalen, då jag imorgon ska på möte på kontoret efter jobbet. Vi ska redan tala om hösten och hur jag vill att den ska se ut.
 
torsdag är det sista lektionen för mina torsdagsgrupper, dock ska de ha en liten miniuppvisning på lördag och till den hade jag fått bestämda order att köpa tallrikar, skedar och muggar. Det är några ifrån min 10-12 års grupp som sagt att de ska baka en massa och jag skulle stå för de man äter på och med. Så idag innan jag kom fram till danssalen hoppade jag lite raskt in på Ö&B för att fixa detta redan idag. Det blev även lite godis då vi vet att det finns både gluten och laktos som kommer och ungdomarna kunde inte bestämma sig om de skulle lyckas baka med dessa allergier i bakhuvudet. Det blir en lite suprice antar jag på lördag. Glömde att köpa dricka men det kanske är lika bra att göra det precis innan och försöka hitta någon som på morgonen iallafall är kall. Kaffe får människorna dricka hemma! :-P På dansuppvisning är det upp och studsa som gäller inte sitta stilla med en kopp kaffe inte.
 
Igår passade jag på att slänga i en ljusare toning i håret, blev faktiskt väldigt nöjd. Har varit så trött på att se svarthårig ut i rötterna och saknat mitt ljusa hår.
Nu börjar snart ett nytt avsnitt utav The Big Bang Theory!
 
http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10268734_384030731735501_977558653_n.jpg
Headpiece från Glitter.
 
 
Till top