Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fröken kattlös

Permalink0
Har blivit "kattlös" och kan säga att det är inte värt att kunna ha balkong och fönstret öppet, slippa rensa låda, vara tvungen att fylla på mat och att ha extra hårigt på kläder och möbler, nej allt det där är så värt när man får ha sin lilla gosiga katt hos sig. Men i natt ska jag alltså sova helt ensam. Minna har annars varit fast besluten att följa med i mattes väska hela dagen.
 
 
 
 
 
Min lilla sötnos
 
Får bli en tidig kväll för jag ska upp någonstans vid klockan 04-05.00, funderar bara på om jag ska tvätta håret imorgon eller innan jag går och lägger mig. Ingenting alls på tvn och ute är det redan total svart. Tänk att i morgon vid denna tiden sitter jag i Linkan!
 

Klass varning 3, eller var det 2, 1?

Permalink0
Det kanske är fel men jag sitter och undrar vart den där såkallade stormen är. Den såkallade stormen som kan stänga ner hela Gallionen i city klockan 16.00 en vanlig måndag, är någonstans!? Här har man varit duktig och tagit in utemöblerna, förlorat lönepengar och så det ända som händer är att det regnar lite extra.
Har varit med om mycket värre, då det har blåst så att till och med Minna reagerar här innomhus och vaknar upp och ser orolig ut ur sin sovkoma. Idag har det inte ens blåst mycket, har kunnat gått utan problem med paraply, fram och tillbaka till stan två gånger.
 
Om det är några utemöbler som svävar runt så är det inte mina iallafall!
 
Inget Vänersborg idag då det var klass 3 varning för storm, lite synd och lite skönt att slippa befinna sig ute sent i kollektivtrafiken. Så mycket lugnare dag idag än vad som planerats, men det var fullt upp på Living Room, kul! Mindre kul dock i början att sopa golv och våttorka hyllor, finns ju så mycket fina prylar det är så mycket att ta bort innan man kan börja torka av. MEN, det är så värt när man sedan får göra ärenden på stan och handla galgar och annat! Och sedan plocka upp nya kläder som kommit, det är som julafton för mig!! Sedan att göra iordning lite ibland kläderna hänga tillrätta, nya galgar, ut på lagret, leta storlekar det är bara så roligt!
 
 

Piggilin i fel kropp

Permalink0
Som så många mornar nu för tiden vaknar jag för tidigt tycker jag. Jag är ju fortfarande trött men är för rastlös i kroppen för att sova. Ibland tror jag att mitt huvud tillhör en annan trött kropp och min pigga kropp har tappat bort sitt pigga huvud.
Tydligen så väntar vi på någon storm som ska dra in här ifrån England, något jag hoppas de har spått fel om. Jag håller på att väntar på att kunna ta mig till Clas Ohlson för att köpa en ny termometer, tydligen så öppnar de klockan 11.00. Dessutom tänkte jag passa på att fixa busskort till imorgon på samma gång.
 
Annars har vi hunnit med en hel del här på morgonkvisten, göra oss iordning, frukost, rensat låda och fyllt på våra förråd med diverse saker, såsom tvål, toapapper och tandkräm. Lite bråk har det allt varit pissemissarna emellan också, nu har de gått till var sina hörn och sitter och tvättar sig efter maten.
 
Jaja, söndag idag, snart fredag igen!!
 
 Härliga lila färger ifrån GinaTricot, allt förutom armbandet ner till vänster det är ifrån H&M.
Till top