Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Let It Be Over

Permalink0
Söndag? Har det verkligen inte varit söndag idag!? Helt sjukt crazy day, mitt stackars huvud är så tomt att det är ett under om jag vet mitt egna namn och personnummer! Har lärt mig en del idag, jag är absolut inte dagisfröken-material, och om jag ska ha så unga deltagare igen så får vi hyra in en barnvakt. Hade ju varit en sak i och för sig om man endast hade den gruppen och kanske max en till, men a big noNO för att ha fem grupper igen!! Det handlar ju inte om att barnen inte "sköter sig" utan det handlar som vanligt om att jag inte har pedagogiken att både ta hand om yngre barn OCH sköta allt annat runt omkring.
Jag tar detta som en lärdom, det är en sak att sköta om sitt egna barn men det är någonting helt annat att underhålla andra främlingars barn vill jag lova.
 
Annars gick terminens avslutnings show bra, alla mina grupper dansade så bra och det är en fröjd att se. Bara älskar 10-12 åringarna när man kan sitta nere i logen och ha de roligaste konversationerna. Och 13-15 års gruppen som hade gjort egen koreograferad dans och fått ihop det så himla bra! De startade även hela showen med Lady Gaga & Beyoncés låt "Telephone" så coola kläder jag hoppas de fick bra bilder!!
16 års gruppen körde ihop med 20+"arna" min favoritlåt (just nu är jag trött på den men den är ju bra!) som jag även har som ringsignal med Amanda Fondell "Let The Rain Fall". Har fått se den dansen inspelad och det såg jättebra ut, en mycket stolt ledare!
 
Min mor och Bosse var och tittade på och då fick jag skjuts med alla mina scenkläder som jag skulle ta hem. Fast först skulle vi åka till Maxi, sa i bilen att jag måste nog ta en korv och något att dricka innan vi ska handla. Hade ju fått i mig en tidig frukostmacka och sedan en banan någonstans underdagen, but that´s it. Då frågade min mor om vi inte skulle svänga in på MAX och äta först, yeah, yeah LYXMOUSSE!
 
Väl hemma blev det att sätta lite blommor som jag fått utav några danselever i vatten. Sedan kom det jobbiga uppdraget att få ner solstol och bord ner i källaren. Fick montera ihop grejerna så flatta som det gick och ta hissen.
Annars har jag suttit och njutit utav lite Noblesse som jag också fick utav mina danselever 10-12 år, de vet vad jag gillar ;-)
Ska ta och gå och lägga mig i sängen nu, får krypa in för Minna ligger utsträckt på ytterkanten!
 
Bilder från Instagram:
Så himla fina de blev och det var nog det finaste kortet jag någonsin fått tror jag ;-)
 
 
 
Imorgon är det första advent och 1:a december och då får vi storfrämmande.
 
Minna undrar varför vi inte längre vistas utomhus på balkongen tillsammans?! :-O
 
Det är var antal timmar jag har hållt på med dans denna veckan!
 

*SnarkSnark* ZzzZzzZzz....
 

100% schema

Permalink0
Någon som vill byta schema för nästa vecka och några dagar till!?
 
 
Nästa veckas schema är verkligen crazy känner jag, det är dessutom inte slut på söndag utan fortsätter in i veckan därpå också. Det ska bli så himla skönt när allt är klart, för jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen med mig själv.
Nu har jag iallafall hämtat upp vinterjackorna, en svart och tjock parkas liknande med luva, och en mörkgrå lite "flickigare" i A-form. Nu är även advent och en del julpynt fått komma upp, lagom en vecka innan advent men jag tror inte jag kommer att orka i veckan så det får bli såhär i år!
 
Idag har jag ätit söndagsmiddag med min mor, Bosse, Johanna och Mister Cool Elias, så det har varit full rulle vill jag lova, fast väldigt kul förstås! Leka brum-brum bil, åka karusell på kontorsstol och "smyga" på katter, det kan ju inte bli en bättre söndag liksom!!
 
Gårdagens outfit:
 
 
 

I´m A Star

Permalink1
Lördag, lördag, lördag idag, fruktansvärt långsamt. Tänk att om en vecka när jag sitter här så är alla danser och showen slut. Jag gissar att mitt huvud kommer att vara helt väck och det kommer att vara som vanligt en blandning utav lättnad och tomhet inom mig. Dock ska jag och lilla Minna bjuda på adventsfika så jag lär nog kuta runt och städa och pynta vid den här tiden. Då ska jag sätta på julmusiken också på Spotify för att komma i rätt stämning. Jag vet att många barn och även vuxna önskar sig snö nu, men snälla nej, nej, nej! Vuxna önskar sig för att det "ser så fint ut", yeah right, sätt upp en stor tapet med snölandskap om man vill ha något att bara TITTA på. Jag är egentligen inte emot snön i sig, utan vad det medför, och det är slask och framför allt HALKA, läsare som följt mig känner ju till att jag är som Bambi på hal is,bortsett från sötheten då, jag fick bara klantigheten! ;-)
 
Är glad så länge vi endast får lite frost så länge inte den blir hal förstås.
Var inne på Facebook och såg att Mas dancestudio hade lagt ut gamla bilder, satt och bläddrade ifrån någon föreställning från år 1992. Funderade på hur gammal jag var då om jag kunde finnas med någonstans och jag fick en chock när jag såg en bild på två småtjejer som sitter och ler lite mot kameran. Shit vad den tjejen i kortklippt lugg var lik mig, fanns det fler mammor som klippte sådan lugg på sina ungar på den tiden!? Fick skickat bilden till min mamma som till slut nog kunde konstatera att det var lilla jag cirka 5-6 år gammal. Många sådana kort finns inte vill jag lova, på den tiden hade man inte mobil och kamera bara sådär!
 
Detta ska tydligen dessutom vara vid min scendebut 1992! *I´m a star*
 
MyOwnList13
Var inne på Chilli på Torp idag (där uppe) och hjälp så mycket fint jag hittade som jag bara vill HA!
 
Till top