Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Skitdag!

Permalink0
Snacka om meningslös dag. Försöker att koncentrera mig på sista Hem till gården avsnitt för dagen men går segt. Drömde om min mens i natt och vips så fick jag den imorses. Kände mig ändå ganska stark när jag klev på bussen för samtal på sjukhuset. Hade på mig en ny outfit från Monki en enklare kornblå halvlång klänning och en tunn svart "bombar-jacka" över. Ett halsband från H&M och min svarta Adidaskeps. Den fick jag verkligen användning utav på vägen hem...
 
Kändes skönt att äntligen få prata med någon utomstående om farmor och det fick jag gjort en stund iallafall. Sedan vändes samtalet så snabbt och jag hängde inte med! Behöver inte gå in på detaljer men tonen blev inte skrikig men höjd och allvarlig, då bröt jag ihop. Andra gånger kan jag ta att hon talar så till mig men inte nu, denna gången ville jag bara få prata. Om min underbara farmor som var den bästa farmor som någon någonsin kan få! Inte en massa anklaganden om annat.
 
Orkade inte mer, först tänkte jag bara ställa mig upp och gå där ifrån, det hade jag nog gjort tidigare i livet. Men nu var det hyfset, tror jag, som höll mig kvar. Jag kan inte bara gå ifrån problem, jag vet. Men efter detta blev jag tyst som en mussla, hela jag stängde mig och hon fick avsluta helt själv.
Det var en sådan befrielse att komma ut från detta instängda rum som jag trodde skulle kväva mig. Kepsen långt ner och paraply upp försökte jag gömma min promenad hem.
 
Hemma gick jag och la mig en stund brevid Minna försökte hitta lite styrka. Hela huvudet var grötigt och lagom mensvärk hade jag, det fick bli två Alvedon fast jag inte tror på de läkemedlen. Fick i mig mat och sedan somnade jag till ett avsnitt utav Tre Kronor.
 
MyOwnMonki
 

Snart på G

Permalink1
Snart ska jag ut och göra Linköping en sista gång innan jag måste lämna. Ligger på hotellsängen och vilar innan det blir tandborstning och stängning utav resväskan. Vi hade fint väder när jag vaknade en timme för tidigt vid 08.00 men nu börjar det bli lite mera moln på himlen.
 
Utanför mitt fönster.
 
Jag innan frukosten.
 

En dag i Norrköping

Permalink0
Det är ett under att jag lyckas hålla mina blå/gröna öppna! Är så trött efter dagens bravader i Norrköping och även här i stan.  Men det är så det ska vara.
 
Eftermiddags fika
 
En solig stund vid vattnet.
Lite grejer jag köpt på The Body Shop OCH FÅTT!
 
 
Linne från Cubus 99:- 
 
Fint väder har jag och Stina haft hela dagen så man kan inte klaga! Nu ska jag snart byta om för sängen imorgon har jag fyra timmar i stan innan jag ska hoppa på bussen hem till mitt Uddevalla och framför allt min Minnis!
 
Till top