Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

:´(

Permalink1
MyOwnRIP
 Livet är inte alltid rättvist...
 

Långfredag 2013

Permalink0
Nyss hemkommen ifrån en utflykt i Kungälvs området och "Klädkällaren", där jag fyndat mer än vad jag kanske hade räknat med :-S Hittade även en liten present, men det är ett tag innan någon fyller år nu så den ska sparas en stund :-D
 
En stor t-shirt att sova i och en blå tunnare badrock att bara hänga över sig på morgonen eller kvällen.
Två mintgröna handdukar, hårnålar, trepack sockar, extra mjuk lila pläd, två olika presentpapper (kostade 6 kronor styck!) och ett par blåa hipsters med matchande topp 29 kronor styck.
 
Hela mitt hem går ju i lila just nu så dessa fina ljushållare passar fint, och sedan hittade jag en stor tekopp som jag letat efter en riktigt snygg, helst lila då, då det kan vara mysigt att sitta med antingen något varmt eller vem vet man kan nog ha den som glasskopp också!
 
Sitter med mina linser i men jag tycker det är lite konstigt inomhus, det går mycket bättre utomhus då ser jag ALLT klart och tydligt. Fast nu håller de faktiskt på att beställa hem ytterligare ett annat märke som vi ska testa nästa gång. Dock fungerar det ju med de jag har så jag passar på att träna på att sätta i dem och ta ut dem, och har dem i några timmar på dagen.
 
Påskhelg nu, inget som varken jag eller Minna märker av direkt, det blir nog som vilken helg som helst. Känner sig kanske lite lugnare då jag endast har en kurs på tisdag nästa vecka, så man behöver inte oroa sig lika mycket.
Hade viljat haft någon fars ikväll, men det ser väldigt dåligt ut på alla kanaler. Vi får se vad det blir!
 
 

In My Eyes

Permalink0
Har varit och plågat mina stackars ögon idag, men lyckades efter många försök att sätta i linserna själv. Dock passade de inte till hundra procent och fick prova ytterligare ett annat par, inte heller dessa var perfekta så optikern ska beställa nya. Under tiden fick jag iallafall ta hem de sista paret jag hade i. Man var inte vacker när man länade butiken, inget smink och helt rödsprängda ögon på det!
Nu sitter jag dock med glasisar igen, ögonen ska få vila ett tag, ställde till och med ett alarm på mobilen för kvällen så att jag inte skulle gå och lägga mig med dem. Man känner ju sig själv, småsenil!
 
Som vanligt spelar pojkarna inte så bra mot ett lite sämre lag som Slovakien, men man får väl titta och njuta utav Anders.
Minna ligger på första parkett på en pall framför tvn, fast hon ser ganska sömnig ut så matchen kanske inte intresserar henne så värst...
Läste föresten ut "Felicia försvann" i helgen och jag tyckte inte den var så bra. Själva texten i sig var väl bra men det var så rörigt då hon hoppade från årtal till årtal fram och tillbaka från år 1975 till 2011 typ. Sedan hade jag nog viljat ha mer detaljer, men det är ju jag de.
 
Inget samtal på sjukhuset denna veckan då min kontaktperson där blivit magsjuk. Vi är inne i en väldigt jobbig bit utav början av behandlingen, vilket tär på en när man varit där. Men nu får jag vänta en vecka tills nästa gång.
Hon frågade mig om det gick bra, när hon ringde för att berätta att hon skulle gå hem och att vi inte kunde träffas igår, vad svarar man på det, har man något val? Jag tänkte mest på henne som säkert mådde illa och spydde som ändå kan ringa sina patienter själv (annars brukar en sekreterare göra detta) att hon klarade det. Tänkte bara gå hem och stoppa om dig och fick iallafall fram ett "krya på dig" i slutet utav samtalet.
 
En önske outfit från H&M, enkel men lite mönstrad klänning 149:- med en grå oversize cardigan, nice om man kunde ta lite neongula accesoarer, H&M hade inga i dressingroom så det fick bli en gul väska.
 
Nu börjar andra halvlek!
 
 
Till top