Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

"Everlasting Thunder Breaker Troublemaker"

Permalink0
Har fått lämna in lite listor till kontoret idag. Vädret har varit väldigt ostabilt men jag har klarat mig undan alla skurar som kommit ner idag. Tog dock min favorit outfit med kort svart kjol, randigtröja och oversize gardigan över, för tredje dagen i rad. Men det var inte direkt kallt ute så det var okej att gå barbent.
 
Imorgon ska jag till någon "frukost-grupp" på sjukhuset och jag känner verkligen inte för det! Hatar att äta oavsett mål med andra. Alla kalorier som man proppar i sig, helt onödigt när man redan är överviktig! Hade dubbelbokat mig till sjukgymnasten för sista möte samtidigt imorgon så jag behöver ju inte stå ut med det för länge.
 
Detta kanske blir morgondagens outfit, ljusblåa chinos och t-shirt med morrande katter på, matchar med mina plast solisar.
 

"Vi har så möe mat!"

Permalink0
Som vanligt kan jag inte koncentrera mig på en sak, hittade ytterligare en Arne Dahl film för tio kronor. Men tre timmars film går nästan aldrig att se i ett streck utan att göra annat samtidigt.
Vaknade sent och låg och drog mig länge, någonting jag inte gjort på månader tror jag. Hade allt en riktig huvudvärk som sig bör antar jag, det räckte inte med frukost och mycket vatten utan det var efter middagen som huvudvärken började ge med sig.
Så "möe" mat det blev igår och dricka!
 
 
 
 
Idag tog jag på mig min favorit outfit just nu och tog en rask promenad till Hemmakväll. Klarade mig undan regnet, tyckte det var kyligt till en början men man fick snabbt upp pulsen. Känns som om det vore söndag, hade hellre sett att det var det, slippa denna meningslösa dag!
 
 

Sugar Crush

Permalink0
Vad vackert väder det blev idag, någonting som väderprognosen säger att det inte ska bli imorgon! Men det är väl mer tradition med regn och rusk på Midsommar än att det ska bli soligt. Jaja det är ju en dag som alla andra egentligen.
Som sagt "reste" jag till Överby Trollhättan idag, med min pappas lånade busskort, billigt å bra! Gick runt och letade inspiration och det fick jag i massor, inte bara ifrån butikerna utan även utav folk runt omkring. Tycker vi börjar bli väldigt kreativa även i de mindre städerna, sedan underlättar det ju alltid när det är sommar.
 
Tänkte gå helt mot mina principer i morgon och köra på en svart klänning med djup urringning i ryggen. Alternativt en svart klänning med en jamande katt. Vet iallafall vad jag ska ha i håret (se bild längre ner) och får utgå lite från det.
Var inne på VILA idag och då var det en snygg tjej som jobbade där och hade en svart klänning väldigt lik min här hemma med djup urringning i ryggen. Hon hade ett massivt guldigt halsband som bara passade så bra, det såg ut som det hörde till klänningen! Frågade henne om det var köpt där och det var det MEN det var längesedan och fanns ju inte kvar. Hon försökte då sälja på mig något utav deras andra halsband, men då jag visste att de kostade 299:- sa jag att "ja det får jag fundera på". Sedan sprang jag nästan in på Indiska och jajamensan där fanns ett snarlikt nästan på pricken, till och med det tyckte jag var dyrt 149:- men det var det värt! Det såg nämligen ut som ett typiskt "Indiska" halsband. Jag bara måste börja jobba med mode tror jag!!
 
Just det, Kicks ska sluta med hårvårdserien Phc (intresseklubben anteckna!) dock ska Åhlens fortsätta sälja den. Men idag köpte jag sista flaskan utav den rosa conditioner för halva priset och två små reseförpackningar utav shampoot för 10:-/styck.
Sista fyndet idag var en tavla på COOP med två ballerinor på, stod att den kostade 69:- så jag mmsade min mor och frågade om hon tyckte det var värt. Fick tillbaka att hon tyckte den var snygg så jag konkade runt på den i affären och när jag kom till kassan var den på halva priset, såååå värt! (visar den i något annat inlägg)
 
Jag hade sådan väldigt tur att Bosse var i krokarna på eftermiddagen och fick skjuts hem. Då passade jag på att gå in på bolaget på Överby och slippa springa här i stan i sista minuten. Blev jordgubbs mousserande och lite cider, lagom tills imorgon.
Nu funderar jag på om jag behöver göra lite styrka innan jag hoppar in i duschen. Det ska ansas på benen och i med hårinpackning.
 
Skön vardags outfit tänkte jag? Djurmönstrad svart cardigan, vinröd randig med djurmönster på insidan trekvartslång tröja, svart basic-kjol och halsband från J&V Store (VeroModa blivit privatiserat på Överby!) Solisar ifrån GinaTricot.
 
Softa färger på brillorna. Passar egentligen inte i plastsolisar men dessa blev jag så kär i så det struntar jag i!
 
Details!
 
Mjaaaaauu! Klänning med attityd, funderar på om jag ska ha den imorgon tillsammans med VeroModas blommiga hårband, som vi tagit från en utav skyltdockorna :-S
 
Självklart ville Minna vara med på bild! Har inte klippt bort henne, detta är så mycket hon alltid endast vill vara med på!!
 
Smycken från Ur&Penn 20:- och Glitter 25:-. Äntligen kunde jag bestämma mig vilken glitterfärg från IsaDora jag ville ha. Den var slut dock i Uddevalla (på Kicks i city) så det var nog en utav de mest populära.
Till top