Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Some Lace

Permalink0
Har haft en lite smått otrevlig morgon idag, som resulterat i blåmärken! Vaknade ganska tidigt, har även varit uppe och vandrat i natt då jag inte kunnat sova, inte för att det varit varmt dock tvärtom jag har fått hämta överkastet och lagt om mig då jag frusit en aning. Klockan 08.00 ville jag iallafall inte ligga kvar i sängen så gick upp och satte igång datorn, kollade lite på The Big Bang Theory säsong 6, tillsammans med Minna kurrandes på min mage, yes hon är hemma, vi bor nu tre stycken i min lilla etta :-). När Minna hoppade iväg då hon tyckte det fick räcka med att morgonlata sig så bestämde jag mig för att hänga med henne. Gick upp och stannade och pratade med Plutten som låg på bokhyllan högst upp. Där började jag känna mig yr, jag hugger tag i bokhyllan med båda händerna och fäller ner huvudet. Nästa jag minns är att jag är på golvet och undrar vart sjutton jag är? Vem är jag? Vad är det för dag? Det tog en stund innan det kom tillbaka och jag faktiskt fattade att jag ramlat ner på golvet handlöst och slog i min baksida av höften i en transbortbur och var borta några sekunder.
Jag har lågt blodtryck och får sådanahär "anfall" ibland men det brukar inte gå så långt att jag ramlar och tappar minnet riktigt så mycket som denna gången. Men det är ju inget farligt bara väldigt obehagligt, speciellt när man är ensamstående.
 
Igår hade jag tvättdag hela dagen och fick tvättat hela fem tvättar, det var skönt! Ska snart ut och åka en stund här, och idag kör jag på spetströja och jeansshorts:
 
MYOwnDay2
Dagens outfit!
Idag börjar UddevallaKalaset som förut hette FjordFestivalen, har fortfarande inte lärt mig, de gånger jag tror jag träffar rätt kallar jag det för Kulturkalaset och det är väl Göteborgs festival eller nått?
Iallafall kommer mina kära Arvingar hit just idag, och jag skiter i om det kommer att bli lika dåligt väder som igår det kan bli mysigt ändå!
Ja igår det var riktigt ruskigt även för katterna, lille Plutten satt vid balkongen och stirrade med sina stora ailienögon hela kvällen. Minna blev väldigt vaksam när åskan donade och hoppade nog minst lika högt som matte emellanåt!
Synd att tjejerna åkte ut igår i fotbollen, men de gjorde ju ett skitbra jobb! Tyckte nästan att Sverige ägde matchen mer än Tyskland...
 
Jaja, dags att borsta bizzarna!
 
 
 
 

Da Queen på besök

Permalink0
Jag har finbesök här hemma, just nu snarkar finbesöket utsträckt under min bokhylla. Hon har varit här förut och hon äter mig nästan ur huset! Nej kanske inte riktigt, det är charmigt med katter som faktiskt slickar upp på tallriken tillskillnad mot Minnisen som inte alls äter så värst mycket blötmat.
Det har varit väldigt varmt ute idag och jag har suttit ute på balkongen tidigt och åt frukost och sedan mitt på dagen vid mellanmål.
 
Njuter så utav solen och värmen, det passar mig, och jag kan inte förstå hur man kan lägga pengar på solsemestrar under svenska sommrar, oavsett vad SMHI spår för väder. Nej de pengarna hade jag absolut spenderat under någon utav de NIO andra månaderna som Sverige har nästan vinter! That´s just me!
Var på Vero Moda i stan tidigt idag för att byta storlek på en sportig klänning jag köpt där. Hade provat både XL och L och först bestämt mig för XL då jag ville ha den oversize rejält. Men när jag prova den hemma återigen imorses insåg jag att det bara såg dumt ut under armarna där jag egentligen drar en M. Det var inga problem med att byta till en L och den fungerar bra. Hade den när jag var och köpte lite lördagsgodis på Hemmakväll, chokladen håller på att rinner iväg!
MyOwn1&2

Dagen har bestått i två outfits första med kort klänning med jamande katt, över det en ljus denim väst och min knallrosa väska. Andra outfiten ett stortigt långt linne, eller lång tunika, alternativt klänning från ONLY tillsammans med en mobilväska (som egentligen blir en kort och nyckelväska då mobilerna nuförtiden är för stora för att få plats!) fyndat för 25:- på Åhlens. Udda färg orange men jag tror den kan bli cool även till hösten, eller jag räknar med det ;-) Converse och bruna "pilotisar" för att matcha upp det oranga och marinblåa.
 
 Bollar är interessanta!
 
Nästan oanvända stickade möss likaså!
 
Är matte vaken? Hungrig!
 
Dagens mellanmål på balkongen. Hittade ett fryst glutenfritt bröd ifrån Provena som jag testade och det var helt okej! Det var ett grovt med mycket fibrer i, är man gluten är det bra att få i sig fibrer då vi inte får i oss det lika naturligt i vår kost! 
 

"Just nu.....!"

Permalink1
.......vill jag INTE leva" men måste nog göra det ändå. En underläkare med dålig svenska skrev idag ut mig på morgonen. De hade väl sina skäl, och de hade ju pratat om utskrivning denna veckan. Sedan hur man mår det tycks inte spela någon roll. Fick en utav de värsta ångestattackerna jag någonsin haft inne på samtalet, vet inte varför, jag var ju så beredd på att bli utskriven och ändå reagerade kroppen såhär? Den sjuksköterskan som var med mig var så himla bra med mig och hanterade allt så bra. Jag kunde den stunden inte förstå hur jag tidigare inläggningar avskytt henne så. Hon har varit så gullig mot mig hela denna perioden.
 
Mår inte bra, har inte planerat att göra något mest för att jag faktiskt inte har ork. Känner hur jag bara vill gråta några timmar för att få ur mig en massa skit.
 
 Just nu!
 
Till top