Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

"Ååå vi ska GOSA GOSA GOSA GOSA!"

Permalink0
"Asså, den här låten gör mig så himla glad, och, och när vi får dansa såhär till den här låten så blir jag ännu gladare!" Den här härliga kommentaren fick jag idag utav en utav mina yngsta danselever, jag kan säga att jag blev nog gladast av dem alla över den kommentaren :-D
Yes de fick dansa rejält idag till Gosa låten, och det verkade som om de diggade låten skarpt allihopa, och det underlättar ju alltid när man får känsla för en låt. Sedan är det lite afrikanskt inspirerad dans och just den dansstilen tror jag alltid kan få en på extra gott humör, gammal som ung, stor som liten.
 
Köpte hem ett kilo morötter i början utav veckan och nu sitter jag och knaprar så det nog snart växer ut genom öronen! Ska upp relativt tidigt imorgon och göra en synundersökning för att prova på linser. Det kan ju gå lite hur som helst men man måste ju prova.
Kan inte riktigt förstå att det äntligen är fredag imorgon och att man får vila ifrån dansen några dagar. Har så ont i båda mina vader, de känns så stela. Har en ny tid till sjukgymnasten på måndag, ska försöka ta minst en långpromenad i helgen för att kunna känna efter.
 
Måste hoppa i sängen nu för annars kommer jag inte upp imorgon!
Live Love Dance

Bra men ändå inte riktigt

Permalink0
Damen jag går hos på sjukhuset tycker jag är bra, hon är första personen här i Uddevalla/Trollhättan som verkar ha riktiga kunskaper på ganska många plan inom psykiatrin. Men sedan är hon inte "superproffs" utan hon kan lite om mycket så att säga, sedan verkar hon vara mer expert på bipolär, och drar väldigt mycket på om inte jag är det. Jag har själv funderat om jag kan ha någon typ av bipolär sjukdom men när jag läser på mer så känns det inte hundra som det stämmer in på mig. Finns dock olika typer.
 
Ja just nu håller vi på och spånar vad egentligen min problematik ligger, borderline har nästan inte alls varit uppe på tals mer än att jag har en känslig personlighet. Tycker det är bra att vi just nu har uppe ALLT, dock trodde de att det skulle räcka med tre gånger och sedan skulle de veta vad det var för fel, ack så fel de hade! Vi snackar nästan två timmar åt gången, det är många år som ska gås igenom, vilket jag tycker är viktigt. Jag tror inte mobbningen är grunden, visst den har bidragit men jag har kommit såpass långt med den nu och bearbetat att jag VET att det är någonting annat.
 
Fast mötena går okej och det känns bra med just denna damen så är jag så nära att ge upp just nu. Jag märker på hur jag skriver i mina "dagböcker" för hand att såhär beredd att ge upp har jag inte varit sedan jag bodde i Linköping.
Det börjar gå upp för mig tror jag att det är allt eller inget, jag måste bestämma mig att lägga undan känslan av att vilja faktiskt dö OM vi ska kunna jobba. Men vad ska jag ersätta med!? Vet inte om det är där jag får panik.
 
Egentligen går det fort med vårterminen det är fjärde gången för hälften utav mina kurser. Igår koreograferade jag en hel låt, nämligen Mary N´diayes Melodifestival låt GOSA. Mina yngsta som ska få en riktig svängig koreografi, så händerna ihop och så gosar vi a la Mary! Personligen kommer jag nog spy på den låten snart så mycket jag lyssnat på den för att sätta alla stegen!!
Nej men jag har redan börjat fundera på vart jag ska försöka fixa uppvisningen, det får man ordna själv på vårterminen. Torp? På stan? Eller endast i danssalen? Det blir i slutet utav april, sedan måste jag vänta nästan en månad innan jag får lite pengar och då ska jag åka till Linkan igen! Längtar så jag håller på att dööö!!
 
Får se om inte Linkan kan hålla mig på rätt sidan utav sträcket. På onsdag "får" jag mitt frikort inom vården efter att ha betalat, inte 900 kronor, utan 1100 kronor på väldigt kort tid, Reinfeldt måste ju få in sina pengar så att han kan finansiera skattesänkningen och ge de som redan tjänar pengar MER i månaden. Men iallafall så ska det bli skönt att slippa den oron och kunna få behandling!
 
Over And Out! 
 
MyOwnPersika
 
Allt ifrån GinaTricot förutom skor och ryggsäck.
 

Sweet <3s

Permalink0
Det har varit smått julafton här idag skulle jag vilja påstå. Min lille brevbärare fick nog fundera lite på hur han skulle få in två större paket i mitt lilla postfack, men det var väl det som gjorde hans dag lite mer oförutsägbart :-D Och fina kort har jag fått också.
Själv var jag uppe med tuppen, det vill säga MIN tupp och åkte på förmiddagen upp till Dalaberg och lämnade små överraskningar:
 
Min pappa fick choklad, Bosse fick lakris och min mamma röda hjärtan och geléhallon.
 
Hade tur som hade kvar lite genomskinligt papper och snöre, Minna för övrigt som knytit och krullat snörena ;-) Min mamma fick desutom en lite nallebjörn.
 
Weeeiii! :-D
 
Fina blommor och björnar fick jag bland annat. Minna MÅSTE tydligen vara med när kameran kommer upp men sitta kvar är där emot svårare, så oftast blir det bara en svans.
 
Satt hos min pappa och kollade på Hem till gården, samtidigt som jag gjorde lite skyltar till min yngsta jazzgrupp, och även koreograferade i panik! Det hela gick sådär...
Sedan var det en promenad till mamma och Bosse för att lämna deras skålar. Hälsade på de få katterna som behagade vara framme.
Tog snart en buss ner till stan för att springa in på Willys och handla kycklingsallad, i lösvikt, det blev min mat, massor utav tärningar utav kyckling och ostbitar. Massa gurka och paprika, mindre utav sallad och tomater, ett ägg och lite ananas.
 
Hem för att snabbt få i mig näringen och tänka igenom kvällens kurser och sedan iväg i nästa buss till stan. När jag stått där i en kvart blev det kaotiskt på vårt lilla Kampenhof med en massa större bussar, det slutade med att jag missade min buss. Tur i oturen att jag skulle åkt en timme tidigare för att hinna städa ute på Källdal, så jag kom inte för sent. Sedan var det att städa och ha två kurser.
 
Nu är jag helt slut! Ska ta och hoppa in i duschen, är stelfrusen så det ska bli extra skönt att få värma upp kroppstemperaturen med varmvatten.
Som sagt, tack alla som varit med och gjort att det har känts som födelsedag eller jul, en vanlig stressig vardag!! :-D
 
Till top