Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Vatten, vatten bara vanligt SMUTSIGT vatten

Permalink0
Herregud, jag vet inte om man alltid kan lita på "unika besökare" mätningarna men om det stämde här i förrgår så slog det rekord, kul isåfall!
Vart ska jag annars börja, idag har den "fobiskt-rädd-för-hundar-Anna" passat en mycket underbart söt liten hund en microsekund på jobbet. Det var en utav chefens kompis hund som inte fick följa med matte in på ett café som skulle snällt och lydigt stanna inne på kontoret en liten stund medans matte handla kaffe eller något liknande. Den här hunden var dock inte så pigg på att vara ensam på ett trist kontor så han smet ju ett x antal gånger. Så det blev lite jakt på sötnosen innan man lyckades fånga in honom bakom disken! Åhh, vad jag inte ville att matte skulle komma tillbaka på några timmar. Så otroligt liten och charmig och inte ett ljud gav han ifrån sig, precis som jag vill ha det. När jag sedan kom hem till Minna fick jag gosa extra länge för att kompensera "gos abstinensen"! Så om det är någon som behöver en hundvakt och har en mycket liten hund, den här vägde mindre än Minna!! Så ställer jag upp! :-D
 
Till något mindre kul, jag har haft vattenläcka i mitt källarförråd. Ingen annan granne hade drabbats endast jag. Ska tilläggas att jag inte ha ett förråd längst mot en yttervägg. Hade sådan tur att jag har en snäll mor och Bosse som kom till min räddning efter att jag sorterat säsongskläder och scenkläder, som kunde hjälpa mig slänga saker och sortera! Blev en hel firmabil med saker att slänga, plus att det står saker kvar som blivit förstörda som också ska slängas. Jag vet inte vad hyresvärden faktiskt ska göra åt detta. Tydligen har de en läcka under fasaden eller nått som sedan rinner in i mitt förråd. Man tycker ju att de ska fixa golvet, men senaste budet var att "vi får se nästa gång det regnar hur det blir". Jaha, ja den som lever får väl se.
 
Snart nyår, ska dock jobba på måndag om jag lyckas överleva helgen. Vill festa är så himla trött på mys, det står mig upp över öronen, usch nej mysa kan man göra med Minnisen, fest eller ingenting är det som gäller just nu!
 
I år var jag smart första dagen på mellanrean, 1. tidigt ute, hängde på låset 2. ensam, så man får någonting gjort och 3. en mellanstor Brämhults smothie i lilla väskan för energi!
 
Efter timmar utav slit nere i källaren orkade jag inte laga någon varm mat (pajade ryggen dessutom!) så då beställdes det pizza ifrån Marco Polo, och när han kom så bjöd han på en dricka (jag som tänkte vara nyttig :-P) då han tyckte han var så sen. Han var 8 minuter sen, bra service!
 
På kvällen mixade jag ihop en citron/blåbär/hallon smothie i min nya XLmugg från rean på Indiska, och tittade på Snowroller.
 
 
MyOwnHMS13
Ett axplock utav mina favoriter från H&Ms vårnyheter!
 
 

Dan före dan, före dan 2013

Permalink0
Minna skuttar och härjar i Maxi papperspåsar, blåa IKEAkassar och "Lennart-lådan", ibland hör man hur hon får ett rejs och vässar sina klor på min fejkparkett. Ändå har jag klippt klorna för inte alls längesedan! Men vår julgran står kvar, än så länge vill säga, med alla fina lila (what else!?) och rosa julgranskulorna.
Har köpt en svindyr skinka som jag ska griljera ikväll eller kanske att det får vänta tills efter morgondagens jobb. Den får man äta med andakt eller vad man säger!! Det är så dåligt med frukt vid den här årstiden och min kropp känner av att inte få i sig mer vitaminer från olika frukter, kanske lite mineraler också. Bananer fungerar ju alltid men jag saknar RIKTIGA clementiner och gröna lite avlånga vindruvor. Kiwin är ingen hit just nu heller, ananas och melon orkar jag bara inte hålla på att skära och kladda med när man bara vill gå ut i köket och ta något snabbt. Kanske att apelsinerna kan vara okej, men vågade inte chansa just idag. Brämhults juice apelsin/ananas och en smothie kunde jag fynda för 15:- på MAXI, de kostar ju minst 30:- annars.
 
Nej, proteiner i massor, julskinka, prinskorv och ägg i olika former det är jul för mig. Dock får jag köpa julmusten och om jag ska ha någonting sött imorgon för annars äts det upp på en gång. Jag litar inte på mig själv, det är som att en alkoholist skulle ha alkohol hemma ståendes, yeah right, nej tyvärr så går det inte för mig med socker heller. Men det är ju tur att just idag så tänkte jag inte "ja men jag kan köpa det idag också och köpa mer imorgon", klapp på axeln att man kunde klara av det idag.
 
Idag var vi en snabbis på IKEA, letade efter Lennart, en liten hurts som jag ska ha i badrummet. Passade bra att ha det sminket jag inte använder varje dag där och plattången i andra lådan. Som sagt leker Minna i den papperslådan som blev över, den är väl rolig i några timmar till iallafall.
Tog en chansning och sprang ner med mitt sängöverkast och finpläden till tvättstugan som till min lycka var ledig. Nu hänger det på tork och en vittvätt snurrar, får väl se om det inte blir en mörktvätt efter det med småplock. Skrev upp mig imorgon eftermiddag också men hinner jag allt idag är det ju skönt och slippa.
Disk står och väntar på mig, ORKA!!
 
 
Tror inte jag lagt ut en bild på granen på bloggen (annars en julrepris!) Har dock fler julgranskulor nu, fast de syns inte så bra ändå ser jag nu!
 
 

Skön dag i Götet

Permalink0
Tror dagen får ses i bilder idag från Universeum och Liseberg:
 
 
 
Aporna var mina favoritdjur!
 
Pannkakor är GOTT!!
 
 
Nya mössan, den var varm och gosig tror jag.
 
De stora kaninerna var sådär roliga men hälsa kan man ju göra ;-)
 
Bosse och Elias var de som tålde kanelbullar och det var de väldigt glada för!!
 
 
Jag och Johanna fick nöja oss med traditionella varm choklad med "vipgrädde", såååå otroligt gott. Varför gör man inte sådant hemma liksom?! :-O
 
Efter det var det bye bye Liseberg för i år, glada och nöjda över att sluppit regnet hela dagen *weeeiii*.
 
Till top