Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

My List

Permalink1
MyOwnLista
 
Några frågor? :-D

W.O.W

Permalink0
Wow, jag gjorde det! Så nervös jag har varit inför att ta dansklass och idag var jag bara bestämd för att gå all in. Otränad, inte smal och trög i huvudet var känslorna inför dagens tre timmars danspass. Att för mig stå, med linser dessutom, inför helkropps spegel är INTE enkelt. Men samtidigt så vill jag ju, jag vet att jag vill dansa, dansen är min drog.
En ny tjej som kanske ska börja (hoppas jag!) på Medborgarskolan Weronika hämtade upp mig på Kampenhof redan klockan 08.00, och jag var då ganska pigg. Jag brukar vara det när jag ska träffa nya människor i början, dessutom skulle jag tala engelska och det märktes att det var sju år sedan jag gick ur skolan!! :-S
Det var jättekul att för en gångs skull inte komma ensam och vara ensam under danslektionen, att ha någon att prata med, någon att ty sig till och någon som nickade "ska vi" när man ska gå på diagonalen, DET var längesedan!
 
Vi var i Trollhättan i källaren i deras badhus, har aldrig varit där förut men det var en ganska bra danssal. Vi höll på att köra i till Överby och fick göra en liten "fuling" i rondellen för att komma rätt till Stallbackabron igen, men men är man turist så är man ;-) Vi var ändå mer än tio minuter tidiga när vi bytt om, verkar som om W ville vara i tid för att hinna stretcha lika mycket som jag, sådant gillar vi!
Förutom läraren var vi äldst med våra 26-27 år, och jag kände av att jag var cirka tio år äldre än de andra deltagarna. Fast jag har ju aldrig haft någon vidare kondis, kanske inte ska skylla det på åldern? W är typ prima ballerina, ja nästan iallafall och supertränad. Jag får köra mer på att jag är väldigt rörlig och uttrycksfull det är mina styrkor!
 
När jag kom tillbaka till Uddevalla runt 13.00 tiden var jag helt slut, men konstigt nog ville jag inte hem. Hörde att min far skulle till Torp så hoppade på en buss dit, hade ändå ett ärende att fixa med några örhängen där ute. Vi fikade och sedan åkte jag tillbaka till stan, tog en snabbis på Hemmakväll och gick hem. På vägen hem kände jag att jaha nu var det dags igen! Och väl hemma fick jag det bekräftat, så var mensen här. Optimist som jag faktiskt är tackade jag vår käre Gud med att tänka att då kommer jag varken ha den när jag fyller år eller veckan efter på "kalaset", weeeei!
 
Kanske ska ta och avsluta så för nu.
 
Igår hittade jag denna smoothien på MAXI för 15 kronor, det var kort datum, det passade mig utmärkt som extra näring idag under och efter danspasset. Den var riktigt god!
 
Snygg sko från DinSko.
 
 

Back to the 90`s

Permalink0
90-talet ska ju bli höstens stora trend, bomarjackor, magtröjor, kepsar, sporttröjor och jackor, höga midjor på byxor och kjolar, platå på skorna och liknande. Jag måste ändå säga att det är den roliga sidan utav 90-talet som kommer tillbaka, jag vill just nu inte ha tillbaka jazzbyxan med kjol ovan på till exempel, eller trekvarts cargobyxan med snörning nertill. Långärmade polotröjor i bomull är inget jag längtar efter så värst mycket heller! Men kanske en kortärmad, alternativt ärmlöst med något modernare nertill.
En trend som jag inte trodde jag saknade men som jag nog vill ha tillbaka ändå är att knyta tröja/skjorta/jacka runt midjan. Vad behändigt det var ändå!! Och man kan ju faktiskt göra det coolt.
 
MyOwnGreen
Skulle vilja ha denna melerade klänning från VeroModa i grönt och knyta en matchande
grön stickad tröja runt midjan. Till ett par svarta jeans/leggings och jeansjacka eller bomarjacka.
 
Till top