Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Våruppvisning 2013

Permalink0
Vilken dag det blev! Jag vet att jag alltid skriver att jag blivit stolt över mina dansare men idag så blev jag extra stolt. Vilka fina linjer de börjar hitta nu :-)
 
Beneath Your Beautiful-dansarna
 
One Direction-dansarna
 
Kesha-tjejerna
 
Euphoria-gänget
 
Fina blommor jag fick!
 
Minna vaktar, eller om hon väntar tills matte vänder ryggen så hon får käkat på de roliga snörena!
 
Outfiten idag
 

It´s Something Wrong

Permalink0
Någonting är fel, det är någonting som inte stämmer, känslan av att man glömt eller varit dum infinner sig. Vad har jag nu gjort? Eller kanske INTE gjort...
Är det nervositet inför helgen och söndagens uppvisning? Det är ju inte jag som ska stå i fokus. Men det är ju jag som ska se till att allt fungerar och flyter på. Är det där skon klämmer kanske. Prestationsångest? Jag hade faktiskt ganska kul förra året, och ungdomarna såg ut som de gillade det. Vad kan gå fel? Har till och med fått nummer till folk och Simon ska hjälpa till med musiken, jag är ju inte ensam så varför skulle jag ha ångest över det nu?
 
Pengar är en annan sak man kan må så här dåligt över, men jag har gått igenom månadens budget och den håller precis nätt och jämnt till alla räkningar. Efter det är man superfattig men inte mer än vad jag har varit tidigare. En dag i taget, varför gå runt och må dåligt över det?
 
Har fruktansvärt stökigt här hemma just nu och det är någonting som jag kan få riktig ångest över, just nu har jag bara inte haft ork att få städa.
 
Varit hos sjukgymnasten på sjukhuset idag och jag måste säga att jag fick lite mer rättsida på vad det kan vara med mina vader. Spånar om det kan höra ihop med att man har haft översträckta knän, överrörliga fötter och att man står mer på utsidan fötterna och det kan göra att vadmuskeln blivit för kort.
 
Var och fyndade på ÖoB för några dagar sedan en baden baden stol för 199:- en blå, så nu får det väldigt gärna bli bättre väder så att man kan få användning utav den! Vi har redan provsuttit den, jag och Minna, väldigt bekväm tror jag bådas betyg var.
 
 
Minna sitter fast i en väldigt hög låda!
 

Black & Grey

Permalink0
Satte mitt alarm på klockan 09.00 idag, fast jag var väldigt trött tog jag mig ändå upp. Mina nya linser tar just nu evigheter att sätta på plats, men efter många djupa andetag gick det. Gjorde iordning två grova mackor, fattiga då utan smör, och god kalkon som pålägg. Och som dryck ett glas Berocca Boost. Jag insåg efter några få timmar att det var alldeles för lite frukost så imorgon får jag nog se om man inte lägger till lite yougurt eller en banan.
Det spöregnade från det att jag gick upp till cirka 11 draget tror jag. Jag hade bestämt mig för att ta en "ledig" förmiddag på Torp. Det brukar jag inte kunna på torsdagar då jag har dubbel lektioner och ska städa danssalen innan vi börjar. Så förmiddagarna har det alltid varit stressigt med att koreografera, men idag är alla danser klara så då valde jag att lägga lite tid på en tur ut till Torp.
 
Kom hem vid 13.00 draget, det blev en snabb tur (för att vara mig), men det hade nog att göra med att jag var så hungrig. Så fort jag kom hem blev det lunch/middag, tittade på Hem till gården och roade mig lite med nya outfits.
 
Vet inte om det är helt missmatch så att det blir snyggt eller om det är bara missmatch?
 
Linne och kjol från H&M, skärpet kommer jag inte ihåg var det kommer ifrån och mina nya örhängen också från H&M. Jag hade nog nästan helst valt guldsmycken till denna outfit, men det fungerar nog även med silver.
 
 
VeroModa har långa basicklänningar i massor utav färger just nu för endast 99:-! Den svarta är gammal, när jag provade den tog jag med mig en XL men den var i jättebra material och det räckte med L. Skulle kunnat ha en M också men jag är rädd att om jag går upp i vikt så kan "valkarna" bli mycket synliga.
 
Det har blivit dags att börja packa ihop inför dansen och förbereda sig lite mentalt också!
 
Till top