Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

29:e September 2012

Permalink0
Vill hitta ork att rensa ur min garderob ifrån sommarkläderna nu, ja okej kanske inte precis i detta nu, klockan 22 på kvällen, men kanske imorgon? Vill nämligen gå ner och hitta mina mysiga stickade halsdukar (som sagt tidigare) sedan ska jag ha en rödrutig skjorta där ner också. Finns säker en massa spännande andra höstiga saker där också som man hunnit att glömma under vår och sommaren.
 
Idag har jag varit i Kungälv och ätit mig rund på mongolisk och thaimat. Guuuuuuuuudars så gott det är!! Alltså megaräkor kan jag äta i MEGAportioner! Nudlar, kyckling och lax wokade. Ris med grön currysås och mycket annat gott och toppa det med glass dränkt i chokladsås och havrekakor.
Hade två idioter i arbetskläder stampandes efter mig och min mamma i kön till glassen, och helt plötsligt häver den ena ur sig "kan du skynda dig!!" och då gick det liksom inte ens långsamt. Hehe, efter den kommentaren fick han stå där en bra stund i onödan, för då la jag i "pensionärs-växeln" vill jag lova!! För då blev det helt plötsligt mycket svårare att skopa glassen och ojojoj, jag måste nog tvätta skopan extra noga emellan smakerna   ;-) Stressa aldrig, ALDRIG Anna!
 
När jag kom hem och skulle ta hissen upp till mig mötte jag en yngre tjej på höga klackar, minikjol, systemenpåse i ena handen och en katt hängandes i andra! Hon kom upp ifrån källaren och berättade att katten var på rymmen så jag hjälpte henne in i hissen. Då tänkte jag att "vad skönt att man har en sådan söt och väluppfostrad katt som Minna ändå" *ler stolt*.
Det börjar bli sent, ska faktiskt börja göra mig iordning för sängen, tro det eller inte. Imorgon är det nog en väldigt lugn dag.
Buenas Noches ♥
 
,
Kjol trots att det är kallt! Denna kjol i lite finare material från H&M 299:- ihop med en mer hoodtröja för att klä ner det lite, och rödprickiga tunna strumpbyxor gör det lite roligare/intressantare.
 

28:e September 2012

Permalink0
Bandet No Doubt har ju kommit ut med ny musik igen och jag diggar speciellt låten "Settle Down". Annars händer det inte mycket denna fredagskväll, inte ett skit på tvn, så man får underhålla sig själv på datorn med bland annat The Bing Bang Theory.
 
Var ute på COOP för att få storhandlat och där var det smått kaos, och jag insåg att hade det inte varit för att COOP har världens godaste färdiglagade kyckling så hade jag nog valt ICA Maxi att handla i. Willys är bara skit, de har aldrig inne de varor som jag vill ha och jag får alltid komplettera en massa i andra affärer. Okej ICA kanske inte är BILLIGARE än Willys men du kommer inte bli hemlös för att du väljer ICA över Willys, that´s for sure!
 
Minna ligger lugnt och sover på sängkanten, hon lär ju vara som en liten piggelin lagom till att matte ska gå och lägga sig som vanligt!
Imorgon hoppas jag på mongoliskmat, vi får väl se om magen har sådan tur!
 
MyOwnFUN

 

27:e September 2012

Permalink0
trött som man någonsin kan bli är jag, för mig så slutar ju min "arbetsvecka" här idag, sent på torsdagskvällen. För även om det inte är som ett riktigt arbete i den meningen att man jobbar och får månadslön, så går iallafall jag och spänner mig som sjutton hela veckan lång.
Börjar mer och mer att förstå att jag har en liten konstnär inneboende hos mig. Jag är en artist, jag skulle kunnat tjänat pengar och överlevt på min talang om jag hade viljat och orkat. Att det faktiskt är många kreativa människor som lider utav psykiska sjukdomar, och på så sätt inte klarar av att hålla på med sina konstarter.
 
Tog det en aning lugnare på danskurserna idag dock, min höft har blivit bättre men igår sa det bara PANG mitt i låret, precis som om en nerv gick av! Det kände jag fortfarande av idag, men det var inget att humla med, utan det var bara att köra på.
Vad stora grupperna börjar att bli nu, åtta-nio stycken, det är lagom och bra tycker jag nog.
Nu sitter jag insvept i morgonrocken efter en lång skön dusch. Håret har fått sig en härlig inpackning, och jag vet inte om det är konstigt ljus med min kamera (överallt dessutom!) men jag känner mig blek, så jag passade på att slå två flugor i en smäll och smörja in mig med b.u.s, och få både lite färg och bli lite mjuk.
 
Imorgon ska jag upp tidigt till samtal på sjukhuset, sedan tänkte jag hämta ut mitt paraply från GinaTricot, det har landat hos Willys av alla ställen!
Buenas Noches ♥
 
 
Till top