Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Den som väntar på nått gott...

Permalink0
Sista oktober idag, och det är en massa fjortisar som springer på stan. Men det kan man väl nästan unna dem, ja nu när det är lov och allt. Man får ta vara på ungdomen, fast skolan oftast är skit, ja någon plugghäst var jag aldrig (tyvärr) gillade mer rasterna när jag kunde få sätta ihop mina dansshower! Loven gick ju alltid för fort, dessutom hade ju alla lärare ändå proppat igen alla såkallade lediga dagar med en massa läxor, och så även nu vad jag förstår på mina danselever! Kan man inte sätta upp en regel att när det ringer hem för dagen så ska barnen faktiskt få vara lediga!? Fria att rensa sina huvuden från en massa siffror och ord. Eller det borde iallafall finnas en gräns någonstans för hur mycket hemarbete man får ge ut, till exempel över helger och längre lov.
 
Själv sitter jag för fjärde dagen och hostar i min säng, Minna springer otåligt fram och tillbaka då och då och vill ha upmärksamhet. Har varit förkyld och haft skittråkigt, fast jag har som tur varit lyckats att ta mig till Källdal när tjejerna ska repa inför morgondagen. Det har, peppar peppar, inte varit den värsta förkylningen, men gjort slut på X antal papper vill jag lova att jag gjort!!
 
Moí just nu!!!
 
Jäkla hosta som jag inte heller blir av med... Imorgon är det iallafall första november, nästan vintermånad ju, ska man ta fram vinterjackan då? Måste man det? Vill inte, vill ju ha min skinnjacka och andra höstjacka, inte en tjock och tung Michelinjacka :-(
Imorgon är det Scengruppens stora dag, då ska vi spöka lite i centrum. De ska dansa lite Michael Jackson "Thriller", Rihanna "Disturbia", min Loreen "Euphoria" koreografi, en gammal koreografi med låten "Elektriskt" och även en riktigt läbbig halloween låt med en massa läskiga barn.
 
Ska upp relativt tidigt imorgon och fixa med cd-spelare och förstärkare och annat vid kontoret, ser det väl inte så jobbigt jag ska ju mest vara med och coacha, ja kanske att man får hjälpa till med hår och smink också men det brukar bara vara roligt.
 
Kläderna och inspirationen till imorgon.
 
Ungefär såhär ska deras smink se ut, fast här har jag testat med billigare smink. Jag hoppas att det vi använder imorgon syns bättre :-D
 
Får bli lite nässpray i vardera näsborre nu så jag kan andas lugnt genom natten!
Buenas Noches ♥
 

Framme nu!

Permalink0
Nu är vi framme, jag och alla mina egon, det lät bättre än "jag och alla mina löss" iallafall. Det är ett regnigt Linköping men det gör inte så mycket. På torget upptäckte jag något som gjorde att jag höll på att ramla ur skorna, New Yorker!! endast ett kvarter bort ligger denna underbara affär ifrån mig nu. Inte ända bort i Norrköping eller Nordby utan här utanför på TORGET! Sjukt...
Har precis landat på, för mig värsta lyxhotellet ju, jag har inte bara en säng utan TVÅ :-D, jag har kök med mickro, vattenkokare, kylskåp, handfat, stekplattor och skåp. I taket har jag en vit snurrande fläkt, inte för att den kanske är så användbar i denna höstkyla men hallå, lyx, lyx, lyx ändå :-D. Stort fönster med skön fotölj och tv of course och skrivbord. Liiiiite besviken på att badrummet blev mindre när man fick kök men vad tusan det är ju inte där jag ska spendera de flesta timmarna inte!
Det har hänt förut att man bokat enkelrum och fått två sängar. Dock visste jag att jag skulle få med kök och att det skulle vara med samma pris, undrar just hur det kommer sig? Men det är bra för just mig som gluten för då kan man köpa djupfryst bröd och "mickra" upp dem!
 
Halv fem stod man upp imorses, Minna orkade inte ens lyfta huvudet, stackaren! Fick skjuts ut till Torp där bussen gick vid sex tiden och den tog en vidare till Göteborg. Väl nere sprang jag in på Pressbyrån och greppade tag i nya nummret utav CHIC, som även är det sista i världshistorien *jag gråter floder*, och ett annat engelskt magasin med mycket mode, en banan, en dricka och en lite chokladbit.
Sedan var det Bus4You som skulle ta en den sista sträckan på tre och en halv timme till slutmålet Linkan. Nu är jag som sagt här, incheckad, men håret ser för jäkligt ut, får hitta på något med min miniplattång som jag tog med mig tror jag!
 
 

Packa bra

Permalink0
En ganska lugn dag idag ändå, har inte behövt koreografera för första gången denna hösten. Euphoria-dansen, den är klar och jag känner mig nöjd. Håret är tvättat och luggen är plattad och ligger just nu iallafall där jag vill ha den, den lär väl spreta åt alla håll och kanter by the time jag kommer till danssalen, men skitsam då ska jag ändå sätta upp den!
Idag har jag börjat packa fram mitt första val och tankar om kläder inför helgens resa, om man inte räknar med dagen så är det endast TRE dagar kvar!! Stackars Minna, skulle vilja ta med henne... Hon sitter, kanske helt ovetande, kanske inte ALLS helt ovetande på min resväska på sängen och tvättar tassarna sina.
 
Tv: Mönstrade leggings med lång svart tunika med luva och jeansväst.
Mitten: Jeans, svårt att se den röda klänningen som ligger på på resväskan, klackar och hatt.
Th: Dansoutfit? Svarta mjukisar, långt grönt linne, Adidas jacka, vita sneakers och keps.
 
Var på Torp igår med min pappa och fick ett datafodral till min lilla älskling (datorn alltså!), svart med lila dragkjedja :-D Nu kan jag ta med min älskling ytterligare lite mer aktsamt!
Nej snart dags att ta "Uddevalla-pendeln" ;-)
 
Till top