Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

30:e November 2012

Permalink0
Det börjar närma sig skrämmande fort, Minna står på godislådan som innehåller skumtomtar som ska med imorgon, kanske hon vill ha lite kattemalt så hon också får lite godis?
Jaa, nej, jag vet inte jag, det kan gå hur som helst på Östrabo teatern imorgon. Är jättespänd på att se "Euphoria"-dansen och juldansen. Idag, i sista stund, tog vi bort hoodtröjorna för min yngsta grupp och imorgon får vi se om jag ångrar mig. De åkte ner och de kunde inte riktigt kontrollera kläderna då, plus att nu ser man i och för sig bättre de coola linnena jag köpt in till dem!
 
Adventsljusstaken har kommit upp, pyntad och fin. Har hunnit städa undan det värsta idag, det är grovstädningen kvar tills adventsfikan på söndag. Har fått fram lite batteridrivnaljus, använder inte levande ljus alls på grund av Minna, visst hade det varit möjligt men nej jag hade bara suttit och oroat mig. Vet att det är en helt annan grej med levande ljus, men nu är det som det är, hellre en levande katt om man säger så! :-)
 
var det december imorgon, julruschen kan börja på allvar, eller? Jag tror alltid jag har allt under kontroll så här tidigt innan julafton och allt, sedan brukar jag få världens panik som så många andra när det närmar sig.
Jag hade tänkt mig egentligen att gå i ide typ på tisdag och sova mig igenom december fram till den 18:e och "löning", eftersom jag får pengar lite tidigare kanske man kan hinna fixa klappar då och sedan chilla sig i mål den 24:e?? Okej, man kan väl få drömma!?
Jag fungerar ju inte riktigt så, jag älskar ju att sitta och fundera vad passar vem liksom. Har märkt att det går nu när man inte har så många att handla till.
 
Fast nu får jag faktiskt ta och släppa jul en stund och börja kolla på outfit för morgondagen, den ska ju faktiskt passa för att vara på scen :-D
 
MyOwnElina
 
GinaTricot har fått in en massa goa, vad jag kallar baseball-tröjor, dessa var mina fyra favoritfärger!
 

27:e November i 15 minuter till!

Permalink0
Min enda lediga dag är snart förbi och snart väntar sju stressiga, men förhoppningsvis roliga, dagar innan man kan pusta ut totalt. Dagen har varit väldigt regnig och grå, jag har sovit bort halva dagen och det tog mig ett långt dividerande med djävularna i tankarna för att övertala dem att en promenad på en timme endast skulle göra mig gott, och jag inte skulle dö på vägen!
Kom hem, om än svettig, dränkt som en katt men levande och bara pustade ut med ett stort glas vatten.
Fick äntligen ställt in min cykel i källaren så den står säker för vintern som enligt min telefon ska komma imorgon, jag hoppas den har fel!!
 
Testade smink idag och har nog äntligen bestämt mig, blir en grå ögonskugga i alla danser mörka läppar i alla utan i juldansen där vi bytar till passande röda läppar.
Ser att det är många som redan börjat julpynta sina fönster och funderar starkt på om även jag ska börja göra iordning för att välkomna in julen. Jag menar på lördag är det 1:a december, helt sjukt, tre dagar kvar, det är ju ingenting.
 
 
Har fått skruvat upp värmen på elementet i vardagsrummet och stängt fönstret, samtidigt som sockarna åkte på fossingarna och min mjuka pläd åkte över armarna, för att få upp värmen i lägenheten. Ibland skulle man ju vara katt, med varm päls alltså.
Dags att dra sig mot sängen och hoppas att man kan få någon typ av sömn snart!
 
MyOwnOn
On my christmast list!
 
 

Snön faller!

Permalink0
Nu har det börjat, den kommer inte smygandes, nej det ska märkas att den är här. Vintern alltså! Hade varit hos Simon och fått hjälp med att klippa ihop mina låtar och när jag skulle ta bussen hem möttes jag utav blötsnön från helvetet. Först kunde man inte avgöra om den skulle lägga sig men efter en halvtimme på bussen kunde jag konstatera att jovisst hade vi allt fått oss lite snötäcke här och var.
Det kommer ju försvinna på direkten, men detta var faktiskt säsongens första snö. Det blir till att gå ner i källaren och leta fram vinterskorna, sådant är tråkigt. Men jag har fått en ny vinterjacka, med pälskrage, sådana har hög mysighetsfaktor! Svart och ganska lång är den, trodde jag skulle knöka in mig i min gröna, storlek 40 (jag är nu storlek 44!) från 2008.
 
Idag har jag annars varit hos min mormor och lämnat över en inbjudan till min traditionella 1:a adventfika nästa söndag. Det var väl trevligt, vi ses inte så ofta, kul att överraska med spontanbesök ibland. Min tanke var att kombinera besöket med en liten längre promenad efteråt, så jag tog inte med någon plånbok, vilket visade sig vara dumt då min mamma ringde efteråt och frågade om jag skulle med ut till Torp. Fast det säger man ju inte nej till, jag kan ju hänga med som sällskap om inte annat.
 
 L óreals vinter kollektion heter "Diamantissime" och jag blev först störtkär i deras metalsilver nagellack, jättesnyggt är det. Sedan är jag lite nyfiken på hur deras ljusare ögonskugga i den serien kommer att se ut och även deras läppstift. Just nu brukar jag köra på nude färg eller go all in med mörkt läppstift!
MyOwnLorealDia
"Diamonds ARE a girls best friend" ;-)
Var föresten på Överby i lördags, för att en utav mina tjejer inte passade i strumpbyxorna, de var för korta, så jag skulle köpa en större storlek på så vis. Snälla Bosse körde mig dit och jag studsade av, medans han skulle iväg för att kolla på fiskar en liten bit utanför Trollhättan någonstans. Jag gick runt och vandrade, för på Överby kan man nästan omöjligt få tråkigt om man säger så! Mycket erbjudanden i butikerna denna helgen dessutom. På Cubus hittade jag mina lila strumpbyxor, 30% rabatt, det gillar vi, två pack och billiga redan innan var de också!
Gick och försökte hitta inspiration på vad jag ville ha på mig på uppvisningen. Ska jag vara fin med klänning/tunika och leggings eller cool med baggybyxor? Jag har dock lånat ut alla mina svarta bagybyxor nu till tonårstjejerna, har ett par som sitter lite löst och nice.
Gick in på VeroModa för där vet jag att där få man alltid bra service. Hon var helt underbar, hon som hjälpte mig, en sådan tjej vill jag ha som tjejkompis och gå ut och shoppa och festa med! Don´t get me wrong jag älskar mina vänner som jag har nu, men man kan ju aldrig få för många kompisar. Hon var inte rädd för att testa nya saker, kanske lite mönster, lite edge, lite street, lite rock, lite feminimt ja vi skulle fungerat bra ihop!
 
I kassan var det en annan tjej som tog betalt och hon frågade om jag hade hittat något jag var nöjd med, jag svarade "ja med lite hjälp så..." Då kom tjejen som hade hjälpt mig och sa "ja och JAG har fått så många nya ideér och tips utav henne som jag ska prova med det samma!" Gud vad roligt det var. Och det var liksom inte på det där fakade sättet som det ibland kan vara. Vi stod faktiskt länge och testade nya saker under "jackan" jag nu tänkt att ha på lördag. Sedan fick man ett plagg på köpet, får se om det passar till.
 
Hade tänkt gå i ide nästa tisdag, när jag lämnat in lite listor och fått allt klart och så. Det känns som om det skulle behövas. Det kommer bli så tomt och även om det är vad jag allra helst längtar efter just nu, vila, så vet jag att den tomheten som brukar komma kommer att klappa till mig som en käftsmäll rent ut sagt!
Min temporära kontaktperson på sjukhuset har satt upp två tider nästa vecka (alltså inte denna veckan utan nästa igen) då hon är lite orolig, sa hon.
Men vi får ta en vecka i taget, denna vecka som kommer kallar jag för "intensivveckan" för mina elever. Det var så sista veckan hette innan vi hade den stora föreställningen på Lunnevad, det sitter kvar det där!
 
Minna har gått och kurat ihop sig på mina huvudkuddar, det ser gott ut och jag ska joina henne med det samma!
Buenas Noches ♥
 
 
 
 
Till top