Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Nice Air!

Allmänt Permalink0
Riktig skön promenad det blev idag ändå, fast att jag fick tvinga mig så ibörjan. Hade så ont i mina vader hela första backen upp och det tog en stund innan det släppte helt. Lite blåsigt som vanligt längst med Strandpromenaden men det var skönt det med, frisk luft.
Ska handla mat imorgon men jag gick ändå in på ICA och köpte juice, bananer och vindruvor redan idag.

Minna har inte lyft en tass sedan jag gick ut för cirka en och en halv timme sedan. Hon lär väl komma studsande här om en stund, fylld med ny energi!


I mina träningskläder för dagen.

31:e Maj 2012

Allmänt Permalink0
Sitter och mumsar på ett par torra digestivekex, som jag egentligen köpt för att ha när jag lägger mig ute och solar vid kusten, men nu verkar det ju inte som om det ska bli så varmt på en tid. Lika bra att unna sig redan nu.
Har varit på Källdal och fått städat lite, åkte direkt hem, orkade inte göra något på stan direkt.

Jag kan inte riktigt förstå att det är sista veckan för BigBrother! Vad ska jag nu somna till på kvällarna?! Får njuta den lilla tid som är kvar antar jag.
Nu börjar väl alla program sållas ut och repriser tar plats i rutan istället. Fast snart är det ju fotbolls EM, och vi vann ju såklart mot Island igår. Sedan är det väl OS i London också i sommar, och sport går ju alltid att se på!

Nu får det nog bli en macka eller något mjukare för nu är jag trött på dessa smaklösa kex!


Blev min döskalle sjal idag.


Denna lilla trötta sötnos hittade jag när jag kom hem! <3

Flax med paraflax!

Allmänt Permalink0

Har kommit på vilket bidrag det var jag letade så frenetiskt efter, nämligen Makedonien! Känner mig just nu som en degklump, sitter och kollar ut från mitt fönster och vädret har blivit betydligt finare nu senare på kvällen.
Glömde ju påminna att det faktiskt är match ikväll också, Sverige mot Island, och som Bosse påminnde mig så är det ju Sveriges förra lagkapten som nu coachar Island. Lite coolt, blir interessant att se hur det går!

Gick bra på stan, hittade ett mindre paraply på Lindex och i sista stund kom jag ihåg den viktiga "Fluxen" snacka "flax" :-D.

MyOwnVillHa

Till top