Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Sista mars 2012...

Allmänt Permalink0
Dagen började ofrivilligt tidigt, vad jag anser tidigt alltså. Har haft en dålig natt, där jag var vaken var och varannan timme. Måste dock ha sovit lite då och då för jag har drömt en massor!
Klockan 08.30 gav jag upp att ligga kvar i sängen, det farliga var att varje gång jag satt ner så blev jag så trött så man var ju tvungen att hålla sig på benen. Kom inte iväg till Trollhättan och Myrorna som ligger där idag så jag bestämde mig vid 11.00 tiden att försöka på Uddevallas second hand. Kommer man dit en timme efter öppning är det inte mycket vettigt kvar på hängarna eller hyllorna. Det är alltid anstormning dit då de har öppet typ två dagar i veckan endast. Själv hittade jag lite grejer till mina danselever till uppvisningen, som nu föresten verkar som det kan bli på Torp på Dansens Dag 29/4. Hittade ett par gula shorts, en tunnare röd klänning, en gul blus, en röd scarf och till sist ett lila skärp. Det blev runt hundra lappen, nu ska jag bara ner i källaren och kolla i min egna låda med scenkläder!

Det blåser väldigt kallt märkte jag så jag skyndade mig hemmåt för att komma in i värmen. Var lika rastlös när jag kom hem så jag tog tag i att plantera om alla mina växter. Nu har jag två små miniblommor i gult och samma blommor i rosa, kan ju liva upp stället lite ;-)


Det här body butter och body scruben luktar amazing, köpta för en billig peng på H&M. Tubscarfen som ligger under fyndade jag också på H&M för 30:- förra veckan. Armbandet, länk till ring i silver och är ifrån Indiska.


Ställde ner krukan med de tre blommorna i så Minna fortfarande har en chans att få plats i fönstret.

Natti natti

Allmänt Permalink0
var snart även den här fredagen till ända, denna veckan har INTE gått lika fort som förgående vecka. Men det har väl antagligen att göra med att vi håller på att ställa om klockan även inuti kroppen. Det är vad jag hoppas på iallafall, för jag klarar inte av att vara såhär trött konstant hela dagen!
Tror jag måste ha trampat ganska konstigt i någon snabbomvändning, kände att det gjorde ont just när det hände och minns att jag tänkte "shit nu gick något väldigt fel!". Men i pausen kände jag inte av någonting alls, satt till och med och undrade om det var vänster eller högerfoten som hade trampat snett.
Det vet jag NU, vänster, det gör ont på ovansidan, hur lyckas man med det?? Ja man får väl avvakta till imorgon...

BigBrother nu och fredagsmys med Minnis, undrar just vad lördagen har att erbjuda?
Buenas Noches ♥


Cool himmel vi hade här om dagen.


Framför min väldigt rena spegel :-D


Men man kan ju alltid rengöra den :-D :-D


Minnis godkänner både spegel och mattes outfit inför torsdagens danslektioner.30 mars 2012

Allmänt Permalink1
Jag är så mer död än levande, det har liksom inte ens slutat att svettas i hårbotten än. Vi skulle köra ett lugnt innebandypass idag då vi inte hade vår målvakt mer än halva tiden, men det vette tusan vart det var lugnt någonstans?? Ena laget spelade utan fast målvakt men hade då istället ett litet mål och där var man ju och blockade ganska mycket. Precis som i gymnasiet har jag ett fint minne i form utav en innebandyboll stort blåmärke på sidan av vaden. Denna gången lyckades jag iallafall att INTE ramla och göra sista målet. Tyvärr vann vi inte men det bättrade ju på siffrorna med det där sista målet 7-6.

Har även varit och lämnat lite filmer och nu ska vi ta det lugnt en stund. Behöver fått handlat men måste hämta lite krafter först!
Bilderna jag tar har jag själv inte gjort någonting med, jag kan inte sådana där saker med ändra ljus och annat. Jag kan ta bort röda ögon och beskära bilder, där är min nivå ungefär ;-)

Minna vid frukosten:

Vi zappar i "Hem till gården" pausen till Top Model 16.
Vet inte vad det är hon "dricker" men chila på morgonen det kan hon! :-D

Till top