Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Minna & Maya

Allmänt Permalink0

Kom hem och hittade min lilla Minnis på högsta platsen i lägenheten i en livsfarlig position! Hon låg med halva rumpan utanför kanten, helt avslappnad, galning!Och en på Maya från igår:


29:e Juni 2012

Allmänt Permalink0
Vi är alla uppe och har käkat frukost, har sovit dåligt då min hals har gjort väldigt ont. Får ha lite vatten och äta mycket mellanmål så lugnar det ner sig.
Det sista vi gjorde innan vi släckte igår var att se på matchen mellan Tyskland och Italien. Det är för första (och förhoppningsvis sista) gången jag hejade på Italien. Skulle jag satsat några pengar igår hade det ju varit på Tyskland då de har varit så överlägsna, men just därför är det roligare när "the underdogs" vinner. Weeei! Men nu måste ju bara Spanien KROSSA dem, vilket kan bli svårt då Spanien faktiskt spelar sämre än vanligt och Italien bättre än på länge.

Apropå tillökningen här hemma så är det endast tillfälligt, lilla Maya är här då hon har blivit lite mobbad där hon bor annars. Nu är hon här och äter upp sig om inte annat! :-D

MyOwnLook
Det ska regna idag säger dem som vet, så det blir att ta med paraplyet när jag ska göra mitt ärende på stan! Ska se om det inte blir långkjol, en randig basictröja och en sjal som bryter av. Just nu kör jag på många smala ringar på fingrarna!

Midsommar Mums!

Allmänt Permalink0
Kan inte längre lägga skulden på några nötter, nope nu riktar vi ilskan på äckliga baskilusker. Igår kom irritationen i halsen och jag har nu löst "gåtan" till varför man har haft huvudvärk i så många dagar. En äcklig förkylning, idag hade jag planerat att ta mig en promenad ute då det har varit fint väder, men avstyrde det för jag vill inte riskera att göra det värre.

När jag gick till stan för att möta min mamma försvann mycket krafter, blev ett besök inne på Apoteket och köpa nässpray och annat nyttigt.
Sedan åkte vi och handlade på MAXI, nu finns det nyponsoppa, yougurt och bananer som ska förhindra en större "utbrytning" av förkylning.

Midsommar som gick, det blev många bilder på goda och fina drinkar vi gjorde här hemma:


Kokos och ananas var en super blandning! Lite chips, vindruvor och choklad!


Jordgubbsdrinkar, muums!


En ny smak testade vi med blåbärs vodka, Sprite och frysta blåbär! 
Vi tog oss ut till Lysekil!
Sista drinken tog vi på krogen i Lysekil.

Trist
text kanske i detta inlägg men hoppas bilderna livade upp istället :-D
Till top