Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

31:e Juli 2012

Allmänt Permalink0
Är helt totalsvettig överallt, och en dusch ska snart sitta fint. Hade stora problem att somna i natt och jag skulle upp 06.30. Men upp kom jag, hade en tid på sjukhuset vid 08.00, och med flit tog jag bussen och kom på så sätt tio minuter sent, men hon var exakt lika sen så det kändes som en bra chansning att låta sig bli lite sen med flit.
Om jag kunde skulle jag anmäla denna dam som kallar sig psykolog, men tyvärr lever vi i Sverige och kommer antagligen inte få mycket stöd ifrån "rättväsnet".
Vill återigen inte gå in på vad som hänt, då det fortfarande känns för känsligt, kan bara säga att hade jag inte varit i en starkare period som jag är i nu, hade hon knäckt mig redan första samtalet.
Har gett henne tre gånger nu och det blir bara värre, saker som hon säger som jag fick lära mig i psykologi A kursen att man ABSOLUT inte får säga!

En sak är säker att hon ska inte ha med människor som har ätstörningar, eller ja inte ens med människor som har mindre matproblem att göra!!
Har försökt hela morgonen att ringa runt till nummer jag fått inom vården för ett stödsamtal men ingen svarar. Mycket semestrar nu men någon måste väl ha jour på något sätt eller?

Har iallafall gjort lite styrketräning och känner mig nöjd med det. Väntar på att min far ska vakna och får se om det blir någon tur med honom och Carola, eller om jag tar en tur mot sängen en stund.
Oavsett, MOT DUSCHEN först!


Ikväll 21.00, nytt avsnitt utav mina älsklingar!!

30:e Juli 2012

Allmänt Permalink0

Igår kväll satt jag uppe sent och gjorde ett kollage till mitt 1000:e inlägg, men om jag någonsin ska kunna publicera det så måste jag ju faktiskt skriva lite till. Fast tråkigt när man ska pressa fram en massa ord och meningar.
Så vad har hänt idag? Har varit i Trollhättan, Vänersborg, Tygladan, Vargön, i city, MAX och Myrorna. Lite överallt med andra ord.

Hittade en mönstrad långkjol på GinaTricot på rean och genast började mina mode"vener" att pumpa. En massa roliga outfits flög fram och tillbaka i huvudet. Hittar inte längre kjolen på nätet men den är lite lik kjolen nedanför. Till hösten kan man äntligen börja leka lite med bruna, beiga, lejongula och orangea toner. Det är nästan så att man längtar, och vi som knappt haft någon sommar :-(

MyOwn30

Skinnjackan är ju "to die for", fast jag satsar på en svart kortare mc-jacka. Har letat efter en billig jeansväst utan resultat, så nu funderar jag på att klippa sönder en avdankad jeansjacka istället.

Nu bråkar lille Minnisen och Plutten så nu får jag gå in som boxningdomare i ringen tror jag bestämt. Sedan är det dags för sängen, ska upp alldeles för tidigt imorgon!!

IKEAAAAA!

Allmänt Permalink0
Stackars unga Sarah Sjöström, hon var så ledsen och besviken över ännu en fjärdeplats! Man ville bara åka dit och krama om henne, och säga att hon är ju så bra! Men som de säger att hon är den yngsta i finalen och hon har så många år framför sig. Svårt att ta till sig nu, men det kommer nog.

Idag tog jag, min mamma och Bosse en tur ner till IKEA, hittade bland annat en vas, eller karaff men jag ska använda den som vas, kostade 15 kronor.
Funderat länge på att skaffa en ny soffa, inte för att jag inte gillar den jag har, men den är väldigt gammal nu och visst skulle man vilja "modernisera" vardagsrummet lite. Just nu finns ju inga pengar men det är lite kul att ändå titta runt lite och kanske drömma.
Sedan hittade jag kuddöverdrag till min pappa också.

Det var ganska lugnt nere i Göteborg, trots att vädret var dåligt så befann sig inte så många på Bäckebol.

MyOwnIKEA12
Till top