Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Snyggt på armen

Allmänt Permalink0
Kom tillbaka lite senare till avdelningen, vid 21 tiden, och det första jag ser är ett A4 papper med stor röd färg: "Vi misstänker magsjuka på avdelningen - kontakta sjuksköterska". Blev lite små rädd, för är det någonting jag är rädd för så är det att spy! Frågade killen som öpnade om det var många som spytt, då sa han endast två. Hela kvällen var jag paranoid tvättade händerna som en galning, började ta i handtag med tröjan och bytte plats där jag kom ihåg att ena sjuka tjejen suttit.
Jag brukar annars inte alls bry mig om "baskilusker" jag tar i handtag och kan äta utgången mat så länge den ser och luktar okej. Blir nästan bara besvärad av folk med bacillskräck, men men alla har vi våra saker för oss.

Igår blev det som planerat våfflor, och sorry Sissi så måste jag säga att de var utsökta! ;-) Det var både grädde, vaniljglass och sylt som gällde, här snålade inte vi med någonting. Hur onyttigt som helst men vad tusan man lever ju bara en gång!
Det tog mycket lång tid innan Minna kom och ville kela med sin matte. Hon var allt framme hela tiden men sprang så fort man tog ett steg närmare henne. Fick som sagt ändå pussilipussa på henne en lite stund innan jag skulle åka iväg.

Vad mer? Jag har fått många komplimanger för min tröja med svanar på :-D Sedan chattade jag med Telenors kundservice i morses och lyckades sänka min månadskostnad med mer än 100 kronor. Så nu älskar jag verkligen Telenor! Fri surf, gratis samtal till andra Telenor kunder (jaja öppningsavgift för petiga!), 5000 gratis sms, 6 månader gratis mobilt bredband (+ nytt modem) och nu lägre kostnad. Kan det liksom bli bättre!? Nu får man ta in i räkningen att jag varit en trogen kund sedan jag var arton år.


Från vänster: Armband med stora stenar från pappa,
Svart/silver med olika berlocker på från Ur&Penn,
Stelt silver armband från Glitter,
Stelt armband med vita pärlor, fick den utav mina danselever för några år sedan,
Armband med ett stor kors från GinaTricot,
Armband djurmönstrad (fler pack egentligen) från NewYorker,
Och sista med gammelrosa pärlor ifrån IsaDora.

Våffeldax!

Allmänt Permalink1
Sitter i mina svarta haremsbyxor och äter en ostmacka. Fick problem idag igen med mitt vänstra öga, innan jag börjar se dubbelt känner jag på ena sidan utav huvudet att det är något konstigt på gång. Jag kopplade inte tidigare att jag har haft ont i huvudet på just vänster sida. Snart börjar jag tro att man ska söka upp en specialist på ögon, för nu vette tusan om det verkligen är medicinen. Har ju migrän då och då, om det kan vara kopplat till det?

Min kontaktperson var verkligen inte schysst idag (hon jag hatar!). Damen som sover i samma rum som jag frågade en fråga men fick ett "fnysigt" svar tillbaka. Såg på henne att hon verkligen tog illa upp. Okej att man kan vara stressad, men hon har taskig attityd hela tiden. Jaja när jag ska tillbaka är hon iallafall inte där.

Jag har gjort en god gärning idag också. Det var en gammal dam som knappt kunde se, och hon frågade en kille vart bussen gick och han sa "där borta". Funderade på om jag skulle berätta att nej det är fel. Det går inga bussar där borta, man måstee ju ta ronden mellan sjukhusen. Berättade det för damen och vi stod där i kylan i väntan på vår buss.
När bussen kom sa jag det till tanten, och hon sa vad bra och började gå ut mitt i gatan. Jag fick hugga tag i henne så hon inte hamnade framför bussen. Hjälpte henne till dörren och fick stå beredd om hon ramlade ner för trappan.
Väl framme vid Uddevallas sjukhus stannade jag kvar, först tvekade jag men denna tokiga tant kunde omöjligt ha hittat entrén själv, och busschauffören var då rakt inte till någon hjälp! Hur kan de skicka en nästan totalt blind tant ensam att åka buss?! Frågade, när hon stigt av bussen om hon ville ha hjälp, hon pekade nämligen åt motsatt håll och gick hon dit hade hon sannerligen blivit påkörd. Väl inne i entrén sa hon att hon skulle få hjälp och jag hoppas att jag lämnade henne i goda händer.

Ja, herregud man ska vara med om mycket, nu ska jag vila lite, ögat har blivit bättre. Senare ska jag åka upp till min mamma och träffa Minnis, om hon nu behagar att komma fram. Och jag har beställt våfflor, snacka om att jag är lättpåverkad! När jag åkte upp för rulltrappan mot Clas Ohlson såg jag reklam för våffeljärn och härliga våfflor. *Mums*


29:e Januari 2012

Allmänt Permalink0
Vad händer idag då? Inte mycket, fint väder men fruktansvärt kallt. Har städat undan lite saker, nu kan man se både soffa och säng. Eller nja, inte så riktigt är jag en slarver.
Igår åt vi mongoliskt och thaimat, i Kungälv så vi riktigt rullade till bilen efteråt. Det var buffé så man kunde äta precis hur mycket man ville och kunde.

Det tar en väldans tid att göra kollage, men jag tycker att det är kul så då får det gå. Idag är det IsaDoras Spring Collection 2012 som jag tittat närmare på. Pennorna i lila, guld och blått verkar jättesnygga, iallafall när jag testade i butiken. Tror att man får pärlarmbanden om man köper två produkter ifrån denna kollektionen. 

                       

Nu under tiden jag skrivit detta mumsar jag på riskakor med ostsmak. Får besök vid halv sju, och ungefär tio över sju ska jag gå till bussen tänkte jag. Nu börjar jag faktiskt längta hem igen, fast tror det är Minna som lockar. Hon ville alls inte prata med mig i förrgår :-( Fast jag fick tag i henne när hon sprang ner i källaren och hon märkte att det var en återvändsgränd hon kommit till. Då bar jag upp henne och kramade så hårt jag kunde, sedan kammade jag henne med en stor kattkam. Hon älskar det speciellt när man borstar bakom öronen och under halsen.

När jag var på besök hos min mamma fick jag istället busa med de andra katterna. En kallar jag för "Matvraket" hon äter ALLT dock så går hon inte upp i vikt och jag undrar vart tusan tar all maten vägen? Sedan har vi Nisse, han är en exakt kopia utav Ior i Nalle Puh. Han rör inte på sig mer än han måste, och när han väl är uppe och går är han som en zombie. Fast båda dessa katter är charmiga, trots deras egenskaper!

Ska ta och njuta lite att vara hemma så TjilliVippen!
 
Till top