Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Mönstrat nertill

Permalink0
 Väntar på att maten ska bli klar. Har inte hänt mycket alls idag, upptäckte på förmiddagen att vattnet var borta, och jag som tänkt tvätta håret. Fick gå ut på balkongen och sätta mig och läsa en stund i väntan på att återfå vattnet. Hade allt tur att det verkade flyta på bra igen efter två timmar, och nu håller mitt nyinpackade hår att torka.
 
Upptäckte imorses när Minna kom upp för tredje gången och jamade för att få mig att vakna, att hon hade ett litet mini jack i sitt vänstra öra :-O Stackars liten, så nu håller jag på att "extra-gulla" med henne lite då och då. Kanske till och med får ta fram hennes favoritgodis Kattemalt lite senare, Maya tycker inte om det alls så det får bli Minnas fredagsmys!
 
Imorgon går vi in i årets bästa månad! Ja alltså inte bästa vädermässigt men September är en fin månad, snyggt namn och fint stjärntecken (iallafall början utav månaden :-P).
En vecka exakt är det kvar också till årets bästa dag! ;-) Nu räknar vi ner...
 
Härligt med koftor!
 
Mönstrade leggins ska bli en hit i höst! Tillsammans med mint grön och royalgrönt.
 

WP Dress

Permalink0
Lite kul att nu kan man svara direkt på kommentarerna, ännu en förbättring och "underlättning" från blogg.se!
 
MyOwnWP
Denna klänning ifrån Whitney Port for BikBok, är bara för härlig i färgerna! Man blev ju kär när den kom ut i våras, dock när man såg priset 599:- sjönk glädjen. Nu fyndade jag den för ett tag sedan för 79:-!!
 
När jag snodde till mig den ända Large som fanns stod det 150:- på lappen, det var fortfarande värt, och förstå min "koma" när kassörskan sa 79:-! :-D
Jag tänkte matcha med mina sköna klackar ifrån SkoPunkten, såg att även själva stilsäkra designern själv körde på svarta "helskor" med kilklack. Tänkte även köra på min skinnjacka i mc-modell från H&M.
 
Trodde faktiskt inte att jag gillade Whitney Port så mycket, men när jag satt med kollaget så insåg jag att det var hon och Rihanna utav kändisarna som jag klippte ut oftast, och blev mest inspirerad utav.
  

29:e Augusti

Permalink1
himla skönt att blogg.se har ändrat så att man nu kan ladda upp fler bilder på en och samma gång, det underlättar!!
Det skulle ju bli så bra väder idag men det har jag inte direkt märkt av? Tog ändå på mig en lite kortare blå klänning med en marinblå tunnare cardigan över, men det var lite kyligt ändå. Trist!
 
Idag har jag endast varit ute och köpt lite kyckling till middag. Fått fixat med de sista räkningarna :-( Sedan har jag suttit och kollat lite håruppsättningar, det går isär lite vad som är "kort" och vad som är "mellan" långt hår. Det bästa var att man kunde kolla lite både och.
Ska ut en sväng till här snart och jag funderar på en annan outfit då det var lite blåsigt!
 
Fotade lite roliga skor, diggar faktiskt de helsvarta på andra kortet, kan nog tänka mig ett par sådana i vit en dag ;-)
Detta linne fick jag från Göteborg, gissa storleken liksom!? Joo detta är en XL och när jag var som magrast KANSKE jag skulle fått på mig denna. När jag var som magrast stod mina revben ut och jag hade nästintill nada bröst, alltså det är en sjuk värld vi lever i!!
Men fruktansvärt snygg färg annars :-)
 
Till top