Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Helsida!

Allmänt Permalink1
Helsida i Bohusläningen, ja det är inte dåligt det! :-D Kul!
Dagen började vid 08.00 tiden då min mamma skickade mms-bild utav tidningen, låg och funderade på om jag skulle somna om igen, men insåg att det var kört. Låg och hade lite magpirr i magen då det inte är alltid man har något personligt i tidningen.
Jag och Minna tog oss upp för att käka lite frukost, sedan stack jag iväg till stan för att möta upp min mamma och åka en sväng till Trollhättan och Överby. Käkade lite lunch, kollade lite affärer och vi avslutade vår tur med glass.

Väl hemma igen var det bara att göra sig iordning för Tantbaletten, dock kom ingen så jag kunde ta en tidigare buss hem. Men blev rastlös när jag väl satt mig ner i min soffa så det blev en "promenix", fast det blev en kort en på 30 minuter. Lagom å bra!
Sedan var det ju självklart Inför Eurovision Song Contest 2012, och Loreen är bara BÄST! Fortfarande...

Ska se klart på Big Brother och sedan sängen, imorgon är det 1 maj, man kanske ska ut och demonstrera med de andra socialdemokraterna? :-) Nja, sovmorgon låter annars nice, ingen Hem till gården imorgon SKANDAL!

Buenas Noches ♥

För att komma till artikeln på nätet ;-):

http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.1609871-jazzigt-pa-dansens-dag
Medborgarskolans grupp för avancerade jazzdans visar prov på sitt kunnande på dansens dag.

De lite yngre dansarna i jazzgruppen i ett av sina fartfyllda framträdande.
(Fotograf: Ronny B Nilsson, Bohusläningen)

GRATTIS!

Allmänt Permalink2
Vet inte hur man gör men GRATTIS dansen, denna underbara konstform, och alla dansare där ute kanske ;-)

Det mesta flöt på bra ute på Torp och även innan på genrepet på Källdal. Tjejerna var jättefina i sitt make-up och kläder. Fick sminkat fyra och göra två uppsättningar med inbakadfläta, fick bevisat för mig själv att jag kan och inte gömma mig bakom att ta det för givet att alla tycker jag endast gör dåliga saker, hjärnspöken!
Hade underbar hjälp utav Simon och även hans bror som stöttade upp med musiken, kamera och publik med mera.

Bohusläningen var på plats och plåtade och försökte även intervjuva mig, dock mitt under sista nummret så jag var lite lagom ofokuserad kan man säga. Men det får bli som det blir, de kanske har så mycket andra nyheter att vi inte får plats, det brukar ju bli så *ironi*.
Blommor fick jag också, så fina, tre rosor i olika färger och ett fint kort med Mimmi Pigg: Just Casual

Allmänt Permalink0
Lite småjobbig dag idag. Känslorna har verkligen hoppat upp och ner. Trodde verkligen inte att jag skulle behöva gå igenom samma skit igen som jag gjorde med mitt ex. VUXNA killar! Lär er behandla tjejer/kvinnor med respekt, var en förebild för de yngre som snart ska växa upp och bli män. Nu snackar jag ju inte om varenda en av det manliga könet men majoriteten. Vet att det finns många tjejer som kan såra också, men nu öppnade jag mitt hjärta återigen och får en dörr slängd i nyllet. Orkar inte med er!

Till något som iallafall är aningens roligare, det är lite nervöst, imorgon gäller det jag är minst lika nervös som barnen skulle jag tänka. Har vänt upp och ner på min garderob och kollat om jag kan hitta någonting att ha på sig. Och som ALLTID lär jag väl säkert byta tio gånger om imorgon men just nu har jag hängt upp de jag känner för stunden.
Tänkte egentligen ha ett par rosa pumps till kanske en svart outfit, men så när jag provade kände jag att det kanske är bättre att spara den outfiten till onsdag. Då kan jag ju ha låga skor till danssalen och byta om där. Dessutom tror jag att jag känner mig mer "ledig" i klädseln just nu.

 
Ett par ljusa baggybyxor i tunnare jeansmaterial, stort rosa linne som är urringad i ryggen med en spetstopp under, och svart kavaj och så tar jag med en tunnare bolero om det blir för varmt. Ska även ta med mig hoodtröjan som jag fått utav Medborgarskolan.
Sedan har jag ett par coola fjäderörhängen i rosa som matchar linnet perfa! får se om det blir vita Converse eller nya vita tygsneakers.


Fick en så himla skön kommentar ifrån en utav mina elever på 11 år: "jag tycker du har så bra musiksmak!" Det är sådana ord som gör det värt!
Minna var redigt sur på mig när jag kom hem, hon sprang bara runt mina ben och jamade högt. Tror hon tycker att hennes matte är borta alldeles för mycket på dagarna.

Klockan är runt 23.00 tiden och det känns lite sent för mig, så nu ska jag packa ihop det sista inför morgondagens bravader. Vi ska ha genrep vid tio så det är fullt ös....(medvetslös!)

Buenas Noches ♥
Till top