Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

No Good...

Allmänt Permalink0
Nu börjar jordens ekorrshjul från början ingen, måndag och jag bara inte vill! Har varit hos kiropraktorn idag och sedan bara varit hemma och försökt få ihop steg till baletten ikväll. Jag har zero inspiration och allt är bara tungt, ska absolut försöka att inte ta på mig mer att göra nu för jag pallar inte. Nu gäller en dag i taget, en timme i taget och till och med en minut i taget. Igår låg jag bara inne, grät i timmar tills jag någongång mitt på dagen måste blivit så slut att jag slocknade.

Har ändå orkat göra köttfärsås så nu har jag så det kommer stå ut genom öronen till torsdag. Dåligt väder ute, men det ska vi försöka tänka bort med ny musik i lurarna på vägen till Källdal.
Minna ligger precis och balanserar på min sängkant, tar hon ett lite djupare andetag kommer hon lätt ramla ner. Tur att jag inte har min drömsäng som är högre så att man nästan får småklättra upp i, en sådan ska jag ha när jag blir stor, alternativt rik.

Ska rota fram något att ha på mig ikväll till baletten, brukar ta tid så jag börjar nog redan nu!


Var uppe hos min morfars grav i helgen.


Minnisen är nöjd efter storhandling, och hon hjälper alltid till att platta ihop och "vika" papperspåsen efteråt!


Svettig och klar efter en träning förra veckan.

Freaky Friday

Allmänt Permalink0
Fredagen kom till slut, men dagen har varit annat än lugn. Igår när det gått cirka en timme på första kursen högg det till på sidan utav låret (vänster sida precis samma sida som ryggen!) och smärtan gick ända ned till knät, och det har jag kännt av även hela denna dagen. Har rört på mig idag så jag tror det kan gå över av sig själv, borde inte de där tabletterna för smärta och inflammation börja kicka in snart undrar jag? Har skitont i ryggen, får fråga kiropraktorn på måndag.

Efter jag varit på sjukhuset och kontoret åkte jag som planerat till Torp. ALLT börjar ta slut här hemma som jag har till håret och jag har gått och dragit ut på att köpa en enda grej, men nu fick jag presentkort på Kicks så nu kunde jag unna mig lite vardagslyx. Var inne en snabbis på GinaTricot också och köpte mig ett par nya svarta leggins, tycker de har den bästa kvaliteten för ett bra pris (99:-) för sina leggins.
Var inne på H&M och försökte kolla in i favobutikerna men jag mådde bara dåligt. Det var som om alla bara tryckte ihop mig och ville gå över mig, kunde ju inte andas, och då var det ändå inte så mycket folk ute och shoppade. Till slut fick jag inse att jag inte kunde tvinga mig själv att stanna hur mycket jag än hade velat. Jag sprang in på COOP och köpte färsk kyckling och vindruvor som såg riktigt bra ut. Tog första bästa kassa utan kö, betalade och åkte sedan hem.
     
Nu ska jag testa ett nytt dry shampoo, använde Lee Standford innan och det har varit helt okej men det luktar lite mycket, inte dåligt men mycket. Får testa, som sagt, och se om detta ifrån Batiste är bra, annars får man väl byta tillbaka.

     
Ska även testa ett nytt värmeskydd för håret ifrån Phc, har ju gillat så många utav deras andra produkter så vem vet detta kanske är lika bra. Det jag hade innan var även det helt okej, från Aussie, men det finns mycket olika produkter där ute i djungeln och jag vill nog testa mig fram lite.

        
Har märkt att man borde ha två olika schampoo (och balsam) hemma, det är som om mitt hår "tröttnar" och blir äckligt fett efter cirka två veckor med samma schampoo. Dove har varit helt amazing för mitt hår men nu ska jag köra med Phc för att väcka det till liv igen.

                               
Niveas dagkräm kan skilja 30 kronor från butik till butik. Tänkte köpt den på H&M då jag hade fått rabattkuponger på just Niveas sortiment, men där tog de 79:- när de på Willys tar 49:-. Jag brukar inte hålla på att räkna när det gäller tio-femton kronor men 30 kronor där drar jag min gräns!
Det finns tydligen endast en rakgel som mina ben tål och det är "Silky Skin", det tråkiga är att de endast säljs i miniflaskor. Ungefär sådana som man kan köpa när man ska ut och resa 75ml. Men jag får en massa fulla röda prickar och benen ser inte alls nyrakade ut när jag använt andra vanliga populära, så vad gör man?

                             
Tycker redan att jag börjar bli "mörkhårig" och det är inte vad jag vill just nu så en toning till blir det nog snart. Funderar på om man skulle köpa en riktig permanent färgning, men kanske till jul när jag bestämt mig för att gå till frisören (inte färga där då, utan själv hemma).
Jag skäms för att säga att jag nog blivit beroende utav b.u.s SPRAY, gillar inte längre att använda lotion, kan göra det men det är så mycket enklare med spray. Slippa gul/bruna naglar bland annat. Fast det var längesedan jag använde b.u.s nu, det är på tiden vill jag lova!

Nu
kör glassbilen sin lilla melodi här utanför, tänk när det var fredagens höjdpunkt (tillsammans med DisneyDax) springa ut till vändplan och få välja glass. De hade alltid andra typer och smaker på glassarna än dem man köpte i affären, så det var någonting speciellt.
Är trött, men jag låg ner för en stund sedan för att plana ut ryggen och det gick tyvärr inte att somna. Inget roligt på tvn och jag känner mig rastlös.
Ska gå och gosa ner min nos i en mjuk go Minna-päls!

Call me "Pink Lady"

Allmänt Permalink1

Snaaaaart fredag, så nära nu! Låter som om jag ska på värsta partyt eller liknande men nej, vill bara få veckan överstökad.
Mår inte bra, min matlust har försvunnit, kan äta frukost ibland och laga ett lagat mål, kanske någon rostad smörgås eller en skål med yougurt men hungern och suget är inte där. Kanske är bra men jag blir så hängig och känner mig orkeslös.
Har slutat med medicinen efter senast jag var inlagd, läkaren säger att vi ska vänta till nästa samtal. Kan ju mycket väl vara därför jag mår dåligt rent allmänt.
Mycket fokus på danskurserna som alla startat idag och jag känner mig inte alls nöjd. Vet att det är första gångerna och då brukar man känna av läget, får ge det en gång till innan jag utvärderar.

Tog mig sovmorgon idag innan jag gick upp och började dagen med att betala räkningar, weeei! Har hållt på att koreografera i nästan två och en halvtimme, och det är bara huvuddanserna, ska gå igenom min avancerad grupps program innan jag kan slappna av helt.
Har dock tagit en paus nu och lagar pasta som jag ska försöka trycka ner. Var hos kiropraktorn i måndags, vårdcentralen i tisdags och igår var jag uppe tidigt med tuppen hos sjukgymnasten. Har fått inflammatoriska tabletter nu också mot ryggen så det är en anledning till att man måste äta, för annars kan magen reagera på medicinen.

Någon som gillar mörkrosa? Checka in nyheterna på H&M:


Maten ligger nu mera i magen och ska väl göra sitt jobb, och det är väl dags att stega försiktigt igenom teknik och diagonalövningarna för mina tonåringar, för att sedan bege sig till "jobbet".
Imorgon ska jag till sjukhuset för samtal, ingen sovmorgon då heller inte, sedan till kontoret och efter det tänkte jag försöka storhandla. Får se om jag orkar, tänkte åka till Torp bara för att få göra någonting som känns lite roligare kanske, Willys och stan är ju inte mycket att hänga i julgranen om man säger så.

Till top